Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες καλούν τους νέους να απορρίψουν τον Χριστό. ΦΩΤΟ

Τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες καλούν τους νέους να απορρίψουν τον Χριστό
Ο όμιλος που αυτοπροσδιορίζεται ως «Αμερικανοί άθεοι» να καλούν τους Αμερικανούς να κάνουν Χριστούγεννα χωρίς Θεό! Τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες, οι οποίες χρειάζονται αν μη τι άλλο πολλά δολάρια, «ξεφύτρωσαν» ξαφνικά στην Βιρτζίνια, στο Κολοράντο και άλλες....
αμερικανικές πολιτείες αυτό το μήνα, καλώντας τους Αμερικανούς στην ουσία να εγκαταλείψουν ουσιαστικά τον «Χριστό» έξω από τα Χριστούγεννα, απολαμβάνοντας απλά τα εποχιακά αγαθά του Γιαχβέ.  Το φετινό μήνυμα των άθεων στοχεύει περισσότερο στους νέους, προτρέποντας τους οδηγούς που διέρχονται από τα σημεία όπου είναι αναρτημένες οι πινακίδες να γιορτάσουν χωρίς εκκλησία και φυσικά Χριστό.  Συγκεκριμένα, στην πινακίδα εμφανίζεται ένας διάλογος μιας έφηβης με μίας ενήλικης.   Η ενήλικας ρωτάει το κορίτσι αν θα πάει στην εκκλησία τα Χριστούγεννα. Η νεαρή απαντά γελώντας: «Με τίποτα, δεν πιστεύω πλέον σε τέτοια».  Η ενήλικας την ξαναρωτά αν ανησυχεί με το τι θα πουν οι γονείς της για αυτό και εκείνη απαντά: «Θα το ξεπεράσουν».  Παρουσιάζεται λοιπόν «της μόδας» να αρνείσαι τον Χριστό, ο οποίος χάριν στον ξύλινο λόγο της Εκκλησίας παρουσιάζεται σαν κάτι το οπισθοδρομικό.  Έτσι, οι… «άθεοι», στην πραγματικότητα θεομάχοι, βρίσκουν πάτημα, προκειμένου να διαδώσουν την προπαγάνδα του Γιαχβέ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive