Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθη το ΚΑΘΑΡΜΑ που έριξε γυναίκα από τις σκάλες στο μετρό του Βερολίνου. Βρίσκεται αντιμέτωπος με 6 μήνες ως και 10 χρόνια φυλακή. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Συνελήφθη ο παρανοϊκός που έριξε γυναίκα από τις σκάλες στο μετρό του ΒερολίνουΗ αστυνομία βρήκε τον δράστη που κλώτσησε μία ανυποψίαστη γυναίκα στα σκαλιά του Μετρό στο Βερολίνο. Το τρομαχτικό περιστατικό που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο, απαθανατίστηκε από τις κάμερες ασφάλειας με το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας φρίκη και αποτροπιασμό...
Οι αρχές είχαν δώσει το βίντεο στη δημοσιότητα και τελικά συνέλαβαν τον άνθρωπο που έκανε την εγκληματική ενέργεια.  Πρόκειται  για τον 27χρονο Svetoslav Stoykov, Βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος εξαιτίας του ντόρου που είχε προκληθεί είχε φύγει  στη Γαλλία όπου κρυβόταν σε συγγενείς του στη Νίκαια.

Σύμφωνα με τη Dailymail, o νεαρός πατέρας τριών παιδιών αποφάσισε ότι ήταν ασφαλές να επιστρέψει στο Βερολίνο και επιβιβάστηκε σε λεωφορείο της Eurolines μαζί με τη σύζυγο του.

Ο οδηγός του λεωφορείου τον αναγνώρισε, όταν ο Stoykov άρχισε να του φωνάζει για έναν συνεπιβάτη ο οποίος έκανε θόρυβο καθώς μιλούσε συνέχεια στο κινητό του. Ο οδηγός του λεωφορείου κάλεσε την αστυνομία και τον συνέλαβε όταν έφτασαν στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Βερολίνου, ο 27χρονος δεν πρόβαλε καμία αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Βρίσκεται αντιμέτωπος με 6 μήνες ως και 10 χρόνια φυλακή σε περίπτωση που καταδικαστεί για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης.



Ο 27χρονος Svetoslav Stoykov
Το βίντεο της επίθεσης στο Μετρο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive