Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Δεν επέζησε κανείς από τη συντριβή αεροπλάνου στο Πακιστάν. Μέχρι στιγμής 40 σοροί έχουν ανασυρθεί – Δείτε βίντεο από το σημείο

Δεν επέζησε κανείς από τη συντριβή αεροπλάνου στο Πακιστάν
Δεν υπάρχουν επιζώντες από τη συντριβή αεροσκάφους με 48 επιβάτες σε ορεινή περιοχή στο βόρειο Πακιστάν, όπως έγινε γνωστό από την αεροπορική εταιρεία, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες στο σημείο της τραγωδίας. Σύμφωνα με τον στρατό της χώρας...
μέχρι στιγμής 40 σοροί έχουν ανασυρθεί και συνεχίζονται οι προσπάθειες με τη συμμετοχή περίπου 500 στρατιωτών, γιατρών και νοσηλευτών. Οι σοροί μεταφέρθηκαν σε ένα ιατρικό κέντρο περίπου 20 χιλιόμετρα από το σημείο της συντριβής, όπως μεταδίδει το Reuters.
«Δεν υπάρχουν επιζώντες, κανείς δεν επιβίωσε», δήλωσε ο Muhammad Azam Saigol, ο επικεφαλής της Pakistan International Airlines. Το αεροπλάνο έχασε την επαφή με τον πύργο ελέγχου ενώ εκτελούσε δρομολόγιο προς την πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ. Τελικά, συνετρίβη περίπου 125 χλμ βόρεια της πρωτεύουσας.
Ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και ο Junaid Jamshed, ένας διάσημος πακιστανός ποπ σταρ. Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους είχε αναφέρει πως η μία μηχανή παρουσίασε βλάβη πριν το αεροπλάνο χάσει την επαφή με τον πύργο ελέγχου καθώς κατευθυνόταν προς την πρωτεύουσα.
«Όλα τα πτώματα έχουν καεί σε τέτοιο βαθμό με αποτέλεσμα να μην είναι αναγνωρίσιμα», δήλωσε ένας κυβερνητικός αξιωματούχος, που βρέθηκε στο σημείο της συντριβής. Όπως ανέφερε, «το αεροσκάφος συνετρίβη στην ορεινή περιοχή και πριν πέσει στο έδαφος είχε πιάσει φωτιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive