Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

24χρονο Τυνήσιο αναζητούν οι γερμανικές αρχές ως ύποπτο για το μακελειό στο Βερολίνο

24χρονο Τυνήσιο αναζητούν οι γερμανικές αρχές ως ύποπτο για το μακελειό στο Βερολίνο
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΤΑΛΙΚΑ.  Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο έχουν εξαπολύσει οι γερμανικές αρχές....
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τις οποίες μεταδίδει το Spiegel Online, η γερμανική αστυνομία αναζητεί έναν Τυνήσιο, μετά τον εντοπισμό εγγράφου ταυτότητας στο φορτηγό, που προκάλεσε τον θάνατο 12 ανθρώπων τη Δευτέρα το βράδυ.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον Anis A. γεννημένο το 1992 στο Ταταουίν της Τυνησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας αυτός χρησιμοποιούσε δύο ψευδώνυμα. Λίγο νωρίτερα, το γερμανικό κανάλι rbb είχε μεταδώσει ότι η αστυνομία συνέλαβε έναν άλλο ύποπτο νωρίς το πρωί, όμως αργότερα τον άφησε ελεύθερο.  Το βράδυ της Τρίτης, η αστυνομία άφησε ελεύθερο και τον πρώτο συλληφθέντα, έναν Πακιστανό, και προειδοποίησε πως ο δράστης διαφεύγει και μπορεί να είναι οπλισμένος.  Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν τις περίπου 200 μαρτυρίες πολιτών από τον τόπο της επίθεσης προσπαθώντας να ρίξει φως στην ταυτότητα των υπαίτιων, ενώ αναπάντητο παραμένει το ερώτημα γιατί η «τρελή» πορεία του φορτηγού μέσα στην πόλη επί μισή ώρα πέρασε απαρατήρητη από την Αστυνομία. Επικρίσεις υπάρχουν και για το γεγονός ότι δεν τοποθετήθηκαν εμπόδια γύρω από τις αγορές μετά την εμπειρία της Νίκαιας και παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία βρισκόταν σε επιφυλακή για ενδεχόμενο χτύπημα.  Από νωρίς σήμερα οι έρευνες των αρχών είχαν επικεντρωθεί στα νοσοκομεία της πόλης, καθώς εικάζεται πως ο δράστης της επίθεσης πιθανότατα έχει τραυματιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive