Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Σρι Λάνκα: Βουδιστές απειλούν να σκοτώσουν χριστιανούς και μουσουλμάνους

Σρι Λάνκα: Βουδιστές απειλούν να σκοτώσουν χριστιανούς και μουσουλμάνους

Βρε σείς,αυτή είναι η ηρεμία του Βούδα;  Εξτρεμιστές βουδιστές μοναχοί της Σρι Λάνκα τρομοκρατούν τα μέλη των θρησκευτικών και εθνοτικών μειονοτήτων. Όπως μεταδίδεται, στις 16 Νοεμβρίου ο βουδιστής Gnanasara Himi, ηγέτης της εξτρεμιστικής μοναστικής οργάνωσης "Bodu Bala Sena"... επιτέθηκε κατά της αστυνομίας της Σρι Λάνκα επειδή συνέλαβε έναν άλλον εξτρεμιστή, ο οποίος αυτοαποκαλείται "σωτήρας των Σιναλέζων".

Απειλούσε να ανατινάξει αλλόθρησκους.
Έδωσε στην αστυνομία 24 ώρες για να συλλάβει τον Abdul Raziq,  Γραμματέα της Ισλαμικής οργάνωσης "Σρι Λάνκα Jamat Tawhid". Σε αντίθετη περίπτωση, o βουδιστής μοναχός υποσχέθηκε να οργανώσει για τους μουσουλμάνους "λουτρό αίματος".
Τελικά, η αστυνομία συνέλαβε τον Raziq.
Το μουσουλμανικό Συμβούλιο της Σρι Λάνκα υπέβαλε καταγγελία στον Γενικό Επιθεωρητή της Αστυνομίας, ωστόσο ο βουδιστής μοναχός δεν τιμωρήθηκε.
Επιπλέον ένας άλλος εξτρεμιστής των βουδιστών, ο Ampitiye Sumangaly Himi απείλησε την εθνοτική ομάδα Ταμίλ.
Ακτιβιστές υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατέθεσαν στην Επιτροπή για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων, ένα έγγραφο το οποίο ανέφερε 132 περιπτώσεις διακρίσεων εις βάρος χριστιανών και 141 περιπτώσεις  κατά των μουσουλμάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive