rottating banner

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

ΤΕΤΈΛΕΣΤΑΙ !! ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ !! ΝΟΜΟΣ ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….ΠΛΕΟΝ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ… ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ… ΤΥΡΑΚΙ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑ…. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ… ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ…


"ΕΘΝΟΣ"

«ΕΘΝΟΣ»
ΤΟ… ΤΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
«Φρένο» στις διακρίσεις που γίνονται λόγω φύλου, καταγωγής, θρησκείας, πεποιθήσεων, ασθένειας, αναπηρίας, ηλικίας, οικογενειακής κατάστασης, σεξουαλικού προσανατολισμού κ.λπ. επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση στον χώρο της εργασίας (σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα), στην παροχή αγαθών και υπηρεσιών, αλλά και στην εκπαίδευση, στις φορολογικές διευκολύνσεις, στην κοινωνική προστασία, ακόμα και στην πρόσβαση σε στέγη.
Πολυνομοσχέδιο τιμωρεί τέτοιες διακρίσεις με ποινικές και χρηματικές κυρώσεις, ενώ παράλληλα επιχειρεί να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά τα περιστατικά αυθαιρεσίας (βασανισμούς, κακομεταχειρίσεις, συμπεριφορά παράνομη ή απαξιωτική κ.λπ.) που διαπράττονται από αστυνομικούς, λιμενικούς, σωφρονιστικούς υπαλλήλους κ.λπ. (π.χ. δολοφονίες Γρηγορόπουλου, Καρέλι, «υπόθεση ζαρντινιέρας» κ.λπ.), για να αποφεύγει η χώρα συνεχείς «ευρωκαταδίκες» και αποζημιώσεις.
Ο Συνήγορος του ΠολίτηΤαυτόχρονα με το πολυνομοσχέδιο, που συμμορφώνεται σε κοινοτικές οδηγίες και κατατέθηκε στη Βουλή, γίνεται αυστηρότερο το ποινικό οπλοστάσιο (και οι διοικητικές και χρηματικές κυρώσεις), για να παταχθούν φαινόμενα κατάχρησης και χειραγώγησης της αγοράς, αλλά και παραχάραξης του νομίσματος, ώστε να είναι ασφαλέστερο και ελκυστικότερο το επενδυτικό τοπίο.
«Κοινό γεωμετρικό τόπο» για την αντιμετώπιση των κάθε είδους διακρίσεων, αλλά και των περιστατικών αυθαιρεσίας κρατικών υπαλλήλων (αστυνομικών κ.λπ.) αποτελεί ο Συνήγορος του Πολίτη (ΣτΠ), καθώς αναλαμβάνει κομβικό ρόλο στη διερεύνηση και καταπολέμηση τέτοιων φαινομένων και στην αποκατάσταση της τάξης και συνακόλουθα της κοινωνικής ειρήνης.
Τα νέα μέτρα ανοίγουν τον δρόμο για πολύ μεγαλύτερη προστασία σε τομείς ευαίσθητους (πρόσβαση και συνθήκες στην εργασία, σε αγαθά-υπηρεσίες, στην εκπαίδευση κ.λπ.) υψώνοντας «ασπίδα προστασίας» για χιλιάδες άτομα που σήμερα αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω φυλής, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, σεξουαλικού προσανατολισμού, χρόνιας ασθένειας ή αναπηρίας κ.λπ.
Στην πράξη μπορεί να προστατευθούν καλύτερα και να αποκρούσουν τυχόν δυσμενή μεταχείριση σε βάρος τους και άλλα πρόσωπα που μπορεί να βρίσκονται σήμερα «στο περιθώριο» (όσον αφορά στη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους), όπως είναι αντιρρησίες συνείδησης, οροθετικοί ή πάσχοντες από άλλες χρόνιες ασθένειες και αναπηρίες, πρώην τοξικομανείς, αποφυλακισθέντες, διεμφυλικά άτομα ή και με άλλον σεξουαλικό προσανατολισμό ή ταυτότητα φύλου, καθώς και οι οικείοι τους (συγγενείς κ.λπ.), που λόγω της σχέσης μαζί τους μπορεί να υφίστανται και αυτοί διακριτική και δυσμενή μεταχείριση.
Συμβίωση σαν… γάμοςΟι νέες ρυθμίσεις οδηγούν παράλληλα σε καθολική εξίσωση του συμφώνου συμβίωσης με τον γάμο, αφού στους συντρόφους του συμφώνου (ετερόφυλους ή ομόφυλους) αναγνωρίζονται ουσιαστικά τα ίδια δικαιώματα στον εργασιακό χώρο και άρα μπορούν να διεκδικήσουν συνυπηρέτηση, οικογενειακά επιδόματα κ.λπ.
Οποιος μεταχειρίζεται δυσμενώς (π.χ. ο εργοδότης) τον άλλον (εργαζόμενο κ.λπ.) κάνοντας διάκριση λόγω φύλου, θρησκείας κ.λπ., θα απειλείται με φυλάκιση 6 μηνών έως 3 ετών και χρηματική ποινή 1.000 έως 5.000 ευρώ μετά από καταγγελία στον ΣτΠ, που αναλαμβάνει ως φορέας παρακολούθησης και προώθησης της αρχής της ίσης μεταχείρισης, έχοντας και διαμεσολαβητικό ρόλο για αποκατάσταση του προβλήματος που δημιουργήθηκε (π.χ. απόλυση, υποβάθμιση κ.λπ.).
Στον εργασιακό τομέα οι προστατευτικές ρυθμίσεις για απαγόρευση των διακρίσεων αφορούν τους όρους πρόσβασης στην εργασία, την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, θέματα αποδοχών, απολύσεων, υγείας και ασφάλειας κατά την εργασία, επανένταξης και εκ νέου απασχόλησης μετά από περιόδους ανεργίας, αλλά και τη συνδικαλιστική συμμετοχή των εργαζομένων.
Παράλληλα εφαρμόζονται σε θέματα κοινωνικής προστασίας, φορολογικής διευκόλυνσης (λαμβάνεται υπόψη η φορολογική κατοικία αντί της ιθαγένειας), εκπαίδευσης, πρόσβασης σε παροχή αγαθών-υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της στέγης, ενώ με προεδρικό διάταγμα η προστασία θα μπορεί να επεκταθεί και σε όποιους άλλους τομείς κρίνει αναγκαίους η κυβέρνηση.
Το νομοσχέδιο διευρύνει το πεδίο προστασίας, προσθέτοντας στο σημερινό ελλειμματικό νομοθετικό πλαίσιο και κάποιες άλλες κατηγορίες για απαγόρευση των διακρίσεων, όπως την εθνική καταγωγή, τις γενεαλογικές καταβολές, τη χρόνια ασθένεια, την οικογενειακή και κοινωνική κατάσταση, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά φύλου κ.λπ.
Επιτρέπει σε κοινωνικούς φορείς, συνδικαλιστικές οργανώσεις κ.λπ. να αντιπροσωπεύουν στα δικαστήρια το θιγόμενο πρόσωπο, χωρίς να υποχρεώνονται να καταβάλουν παράβολο, προβλέπει αντιστροφή του βάρους απόδειξης (υπέρ του βλαπτόμενου), αλλά και την υποχρέωση του κράτους να προωθήσει στα θέματα αυτά τον κοινωνικό διάλογο.
Ο ΣτΠ, ως Εθνικός Μηχανισμός Διερεύνησης Περιστατικών Αυθαιρεσίας, θα καλύψει σημαντικό κενό, αφού η σχετική Επιτροπή του ν.3938/11 δεν συστάθηκε και σε ένα κράτος δικαίου δεν πρέπει να υπάρχει οποιαδήποτε υπόνοια συγκάλυψης ή ατιμωρησίας. Αναλαμβάνοντας τη διερεύνηση, ο ΣτΠ δεν υποκαθιστά τον δικαστικό και πειθαρχικό έλεγχο τέτοιων περιστατικών, αλλά λειτουργεί συμπληρωματικά και παράλληλα, ενώ τα πειθαρχικά όργανα θα «παγώνουν» την έκδοση απόφασης μέχρι να βγάλει πόρισμα ο ΣτΠ, από το οποίο θα μπορούν, όμως, να αποκλίνουν, μόνο με ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία.
Χειραγώγηση αγοράςΣτο πεδίο της αντιμετώπισης φαινομένων χειραγώγησης της αγοράς κατά τις κοινοτικές οδηγίες, ποινικοποιείται για πρώτη φορά και μόνη η σύσταση για διενέργεια συναλλαγών με χρήση προνομιακών πληροφοριών, όπως και μόνη η παράνομη ανακοίνωση τέτοιων πληροφοριών, ενώ τιμωρείται πολύ αυστηρότερα η κατάχρησή τους (έως 20ετή κάθειρξη), όταν γίνεται κατ’ επάγγελμα ή συνήθεια ή από μέλος εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και με πρόστιμα έως 15 εκατ. ευρώ για νομικά πρόσωπα ή έως 5 εκατ. για φυσικά πρόσωπα.
Προσπάθειες παραχάραξης του νομίσματος θα εξιχνιάζονται πλέον και με παρακολουθήσεις (με κάθε είδους συσκευές ήχου, εικόνας κ.λπ.), ανακριτική διείσδυση αστυνομικών, άρση απορρήτου κ.λπ., ενώ πέρα από τις κακουργηματικές ποινές θα επιβάλλονται σε νομικά πρόσωπα πρόστιμα μέχρι 100% του ποσού της παράβασης.5 σχόλια:

 1. ο Νομος αυτος ειναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΗΛ Ο ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ!!!!ΧΑ ΧΑΧΑ
  1.ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ
  Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου).
  2.ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
  http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_133.html#

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οἱ Ἕλληνες ὅλα αὐτὰ πῶς τὰ ἀνέχονται;
  Ἕωλον βεβαίως τὸ ἐρώτημα διότι ὅλα γίνονται ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ. 'Απόφασις δική των καὶ ΟΥΔΕΝΟΣ ἄλλου εἶναι ἡ ἐπικειμένη διάλυσις τῆς πατρίδος καὶ ἄς ἀφίσουμε κατὰ μέρος τὰ σπαραξικάρδια καὶ τὰς ψευτοθλίψεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. - αν αρρωστησεις στην ελλαδα και εισαι ελληνας απλα τελειωσες αφου προτεραιοτητα εχουν πλεον ολοι οι αλλοι(πληρωνει το κοροιδο ο ελληνας,πληρωνε κοροιδο ελληνα για να μας τελειωσουν τοσο οικονομικα οσο και πληθυσμιακα):

  Περισσότεροι από 15.000 πρόσφυγες σε ελληνικά νοσοκομεία από το 2014 - Στο «κόκκινο» η δημόσια υγεία

  http://www.pronews.gr/portal/20161114/defencenet/esoteriki-asfaleia/65/perissoteroi-apo-15000-prosfyges-se-ellinika-nosokomeia (αξιζει να διαβαστει ολο)

  ''Από το 2014 και μέχρι σήμερα περισσότεροι από 15.000 πρόσφυγες αναζήτησαν ιατρική συνδρομή στα νοσοκομεία Μυτιλήνης, Κω, Λέρου και Κιλκίς την στιγμή που η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει βασικά προβλήματα όσο αφορά το κοινωνικό κράτος της χώρας. Οι πρόσφυγες έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όταν μια άνεργη Ελληνίδα μητέρα δεν μπορεί να αγοράσει ούτε τα αντιπυρετικά του παιδιού της.''

  Έλληνες Γιατροί: Απροστάτευτοι οι Έλληνες πολίτες απέναντι στην γρίπη, περίθαλψη μόνο για τους λαθρομετανάστες

  http://www.crete-news.gr/%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%AF-%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B3%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B8%CE%B1%CE%BB%CF%88%CE%B7-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82

  εσυ ελληνα κοροιδο μονο θα πληρωνεις για ιατρικες υπηρεσιες και μια δημοσια υγεια που σου κοστιζουν ο κουκος αηδονι και δεν θα τις απολαμβανεις για να τις απολαμβανουν ανθρωποι που μπουκαραν με το ετσι θελω στην πατριδα μας,μια δημοσια υγεια που θα υποβαθμιζεται συνεχως και θα προσελκυσει ακομα περισσοτερους λαθρομεταναστες,αφου τα παντα ειναι τζαμπα ας ειναι καλα το κοροιδο ο ελληνας λακαμας που πληρωνει την δωρεαν νοσηλεια τους σε ολα τα επιπεδα (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=863258243770188&set=a.613543258741689.1073741827.100002580602251&type=1&theater )

  σχετικη ειδηση:

  επιβεβαιωση σε αυτα που γραφαμε οτι βλεπουμε να αρχιζει να δημιουργειται σταδιακα ενας ιδιομορφος ρατσισμος κατα των ελληνων αφου δινεται προτεραιοτητα σε αλλοδαπους παντου και σε ολους τους κλαδους και επιπεδα

  Απαράδεκτη συμπεριφορά από υπαλλήλους των «Γιατρών του Κόσμου» προς Έλληνες πολίτες

  http://www.eglimatikotita.gr/2016/11/blog-post_582.html (αξιιζει να διαβαστει ολο)

  ''...Εν συνεχεία ενημερώθηκα ότι έπρεπε να περιμένουμε έξω από το κτίριο της οργάνωσης, μέχρι να έρθει η σειρά μας. Εκεί διαπίστωσα ότι το 85% των ατόμων που περίμεναν να εξεταστούν ήταν αλλοδαποί από αφροασιατικές χώρες, 17% -μη κοινοτικοί κυρίως- ευρωπαίοι και μόλις 3% Έλληνες.
  Συμπέρασμα 1: Οι εργαζόμενοι των «Γιατρών του Κόσμου» θεωρούν ότι μόνο οι αλλοδαποί πρέπει να λαμβάνουν τις υπηρεσίες τους και είναι εχθρικοί απέναντι στους Έλληνες ανασφάλιστους, ακόμα κι αν είναι βαριά ανάπηροι... Συμπέρασμα 2: Ο μόνος «μπαμπούλας» που τους κάνει να υποκρίνονται ότι δεν κάνουν ρατσιστικές διακρίσεις μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών είναι οι δημοσιογράφοι.''

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. - Νέο νομοσχέδιο κατά των «διακρίσεων» στη Βουλή: Εξισώνεται πλήρως το σύμφωνο συμβίωσης με το γάμο

  http://www.pronews.gr/portal/20161114/genika/koinonia/71/neo-nomoshedio-kata-ton-diakriseon-sti-voyli-exisonetai-pliros-symfono

  ''Με ποινικές και χρηματικές κυρώσεις θα τιμωρούνται εφεξής οι διακρίσεις λόγω φύλου, καταγωγής, θρησκείας, πεποιθήσεων, ασθένειας, αναπηρίας, ηλικίας, σεξουαλικού προσανατολισμού κτλ. σύμφωνα με πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή...Σύμφωνα με τις προωθούμενες διατάξεις όποιος μεταχειρίζεται δυσμενώς τον άλλον κάνοντας διάκριση λόγω φύλου ή θρησκείας κλπ. θα απειλείται με φυλάκιση 6 μηνών έως 3 ετών και χρηματική ποινή 1.000 έως 5.000 ευρώ μετά από καταγγελία στον Συνήγορο του Πολίτη.''

  • → ο μονος ρατσισμος αθλιο λαθροπαλιοΣΥΡΙΖΑ ειναι αυτος κατα των Ελληνων,
  ας παει ο καθενας σε οποιαδηποτε ιστοσελιδα-μπλογκ στην ενοτητα δημοσια ταξη-εγκληματικοτητα-κοινωνια για να διαπιστωσει ποιος αποτελει θυμα ρατσισμου τα τελευταια 20-30 χρονια σε αυτον εδω τον τοπο,ποιοι εχουν προτεραιοτητα σε ολες τις παροχες και υπηρεσιες,σε εκπαιδευση,στην αγορα εργασιας,νοσοκομεια κλπ...ποια ειναι η συνθεση στις ελληνικες φυλακες,ποια ονοματα πλειοψηφουν στα δικαστηρια στους πινακες για την εκδικαση διαφορων υποθεσεων,θα μπορουσα να συνεχισω καθως η λιστα ειναι αμετρητη και κανεις δεν αντιδραει με εναν πλεον κοιμισμενο και φοβισμενο κοσμο και οπως πολυ σωστα επισημανε και ενας φιλος που αρχιζω να φοβαμαι οτι εχει απολυτο δικιο: ''φιλε τελειωσε η Ελλαδα ...μεγαλυτερη καταστροφη απο την μικρα ασια''

  ''Οι νέες ρυθμίσεις οδηγούν παράλληλα σε καθολική εξίσωση του συμφώνου συμβίωσης με το γάμο καθώς στους συντρόφους του συμφώνου, είτε είναι ετερόφυλοι είτε ομόφυλοι, αναγνωρίζονται ουσιαστικά τα ίδια δικαιώματα στον εργασιακό χώρο και άρα μπορούν να διεκδικήσουν συνυπηρέτηση, οικογενειακά επιδόματα κλπ...''

  • → με το συμφωνo συμβιωσης παιρνετε πακετο και τις διαταξεις περι αδεια παραμονης αλλα και αποδοση ελληνικης ιθαγενειας στον αλλογενη γαμπρο(ή στην αλλογενη νυφη),θα δειτε τι εχει να γινει κατι σαν τους λευκους γαμους,γουσταρετε ε;γεμισε ολη η ελλαδα με ελληνοφωνους μεταναστολαγνους

  επισης τα πραγματα θα χειροτερευσουν ακομη περισσοτερο με το συμφωνο συμβιωσης καθως πολλοι δυστυχως δεν το εχουν καταλαβαει οτι το συμφωνο συμβιωσης δεν αφορα βεβαια μονο τους ομοφυλοφιλους αλλα τους παντες,ειδικα απο τους λαθροεισβολεις θα πεσει μεγαλη εκμεταλλευση για να νομιμοποιηθουν,να παιρνουν αδειες παραμονης,δικαιωμα επανενωσης,συνταξιοδοτικα δικαιωματα που δεν θα εβλεπαν ουτε στα ονειρα τους και θα πληρωνει ο λακαμας ο ελληνας,ελληνικη ιθαγενεια κλπ...,βλεπε τι γινεται και με τους λευκους-εικονικους γαμους

  ειχαμε αναφερθει προσφατα αναλυτικα στο συγκεκριμενο θεμα και σε σχολιο μου εδω http://www.pronews.gr/portal/item/%ce%b9%ce%b5%cf%81%ce%ad%ce%b1%cf%82%ce%bc%ce%b1%cf%8a%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b5-%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%82-%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bc%ce%b5%e2%80%a6-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%b6%ce%b7%ce%bc%ce%af%cf%89%cf%84%ce%bf αναφορικα με την εκμεταλλευση λευκων γαμων,συμφωνων συμβιωσης κλπ...που ξεκινησε και γινεται ηδη σε μεγαλο βαθμο απο ολων των ειδων αλλοδαποι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive