Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Πως ενας αστυνομικός εκτέλεσε τον γείτονά του στην Καλλιθεα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αστυνομικός σκότωσε τον γείτονά του μετά από ΑΓΡΙΟ ΚΑΥΓΑ!
Σοκαρισμένοι είναι οι ένοικοι πολυκατοικίας στην οδό Ιφιγένειας στην Καλλιθέα από τη δολοφονία ενός γείτονα τους από αστυνομικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας αστυνομικός...
ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον ομογενή από το Καζακστάν καθώς είχε πολύ δυνατά τη μουσική και τον ενοχλούσε. Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα και δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια ανταλλάσοντας γροθιές και κλωτσιές. Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος σε κατάσταση αμόκ δεν δίστασε να σημαδέψει τον ομογενή με το υπηρεσιακό του περίστροφο και να τον πυροβολήσει σκοτώνοντας τον. Στην πολυκατοικία επικράτησε πανικός ενώ οι υπόλοιποι ένοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον δράστη. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως ο δράστης αστυνομικός δήλωσε στους συναδέλφους του «δεν ήθελα να τον σκοτώσω, το όπλο εκπυρσοκρότησε». Ο αστυνομικός νοσηλεύεται φρουρούμενος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

2 σχόλια:

  1. Καλα τουκανε του πουστη του Καζακστανιδη.Μαζευτηκαν στην Ελλαδα μας καθε΄λογης αποβράσματα και το παιζουν και κατακτητες.Συμπαρασταση στον αστυνομικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Δι΄ασήμαντον αφορμήν»!;;;;
    Αν είχε ο αστυνομικός στη διαπασών τη μουσική και τραμπούκιζε σαν τον Καζακστανό; Θα έλεγαν τα ίδια;

    Εχω εμπειρία από παρόμοιο περιστατικό με Κούρδο που είχε βάλει στη διαπασών κάτι αμανέδες στα τούρκικα, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα κι έτρεμαν όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας από οργή.
    Χτυπούσαμε και δεν άνοιγε, η Αστυνομία σήκωσε τα χέρια και 30 διαμερίσματα επί 8ωρο υποχρεώθηκαν στο μαρτύριο των ντεσιμπέλ, να μην ακούγεται ούτε ράδιο ούτε τιβί ούτε ανθρώπινη συ΄ζήτηση στο εσωτερικό των διαμερισμάτων τους.

    Δεν υποστηρίζω τη δολοφονία ανθρώπων για λόγους ηχορύπανσης, αλλά κι η τυραννία των αλλοδαπών πρέπει να πάρει τέλος.
    Τώρα, ο αστυνομικός καταστράφηκε κι ο αλλοδαπός ή ομογενής πήγε στον καλό Θεούλη από το πείσμα του και μόνο.Κι από τη στρεβλή άποψη περί δικαιωμάτων του.

    Κράτος θα υπάρξει ποτέ;
    Η Αστυνομία θα αναλάβει τις ευθύνες της χωρίς να «φοβάται» μολότωφ, στυλιάρια κλπ.;
    Κυβέρνηση που να νοιάζεται για τον τόπο μας και τους πολίτες θ΄αποκτήσουμε ποτέ;

    Σήμερα έχουμε παρακράτος αντιεξουσιαστών-αναρχοαυτόνομων-αλληλέγγυων (για την τσέπη τους) προς τους λαθροεισβολείς, ασυδοσία των προκλητικώτατων αντιπαθέστατων ξένων, ανασφάλεια για όλους μας, συμμορίες ν αλωνίζουν και ληστεύουν Τράπεζες, σουπερμάρκετ, ΑΤΜ, δημόσιες υπηρεσίες και σπίτια επίσης, τους ιδιοκτήτες των οποίων βασανίζουν και σκοτώνουν.

    Εχουμε, συγχρόνως, κάτι συμπατριώτες μας στενόμυαλους κι απολίτιστους που κλέβουν τους τουρίστες στο ταξί, στις ταβέρνες ή στα μαγαζιά, που τους δίνουν «μπόμπες» όπως το κορίτσι που τυφλώθηκε κλπ., χωρίς να υπάρχει κρατικός έλεγχος.

    Σαν ξεκούρδιστο ρολόϊ έχουν καταντήσει μια χώρα ολόκληρη οι …εραστές της…αναδιανομής του πλούτου, ενός πλούτου που δεν θα βασίζεται στην καλοκουρδισμένη κυβερνητική μηχανή υπέρ της παραγωγικότητας και της επιχειρηματικότητας, αλλά στο…νόμος είναι το δίκιο του εργάτη ήτοι να πετ΄ξουμε έξω τον επιχειρηματία και να αναλάβουν την επιχείρηση οι εργάτες. Ανειδίκευτοι, αγράμματοι πολλές φορές,αγοούντες τους νόμους της Αγοράς κλπ.
    Κι όταν φαλιρίσει η επιχείρηση θα ζητάνε αποζημιώσεις από εμάς τους υπόλοιπους. Που δεν έχουμε την…τιμή να είμαστε απλώς εργάτες αλλά δουλεύουμε κατ΄απαράδεκτο τρόπο και κερδίζουμε με κόπο τα προς το ζην. :Αλλά θα πρέπει να μοιραζόμαστε με τους εκπροσώπους της δικτατορίας του προλεταριάτου αυτούς τους κόπους μας.

    Και το τραγικό συμβάν στην Καλλιθέα κι όλο το χάλι κι η απόγνωση που μας συντροφεύει καθημερινά πλέον οφείλονται στις ιδεοληψίες
    της αριστερής λεγόμενης θεωρίας. Αυτής που επικρατεί επιτυγχάνοντας βαθύ διχασμό της κοινωνίας, όπως η αντίθεση αστυνομικού-αλλοδαπού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive