Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Άγριος ξυλοδαρμός; από ποιόν σε ποιόν; Από το Στεφανάκο στον Τσοχατζόπουλο; Της Νένας Χρονοπούλου – Μητροπούλου

ΑΝΔηλαδή ο Βασίλης Στεφανάκος ξυλοκόπησε ΑΓΡΙΑ τον Άκη Τσοχατζόπουλο; Και μετά ξυπνήσανε… Ο «κακός» Βασίλης για κάποιους, ξέρει να σέβεται και πρώτα από όλα σέβεται τον εαυτό του, συνεπώς αποκλείεται να «σηκώσει χέρι» επάνω σε έναν «ηλικιωμένο άνθρωπο»! Να βάλουν καμία φωνή μεταξύ τους ναι, εξ’ άλλου στη φυλακή βρίσκονται όχι στο παρθεναγωγείο… ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΝ !!! Το «κακό» παιδί για κάποιους, τους αρέσει δεν τους αρέσει… Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια ζωής σε ένα διαφορετικό περιβάλον από αυτό που του αξίζει, έχει καταφέρει να μην αφομοιωθεί και εξακολουθεί να φορά παντελόνια.

Ο Βασίλης Στεφανάκος εκτός του ότι είναι ίσως και ο «τελευταίος μάγκας» Έλληνας που μας έμεινε, μιλάει άψογα την Ελληνική γλώσσα, μπορεί ακόμα να αντιστέκεται μη διαπραγματευόμενος τα πιστεύω του, και το πληρώνει… Ξέρει να βάζει τα πράγματα στη θέση τους δίχως να «ανοίξει μύτη», κρατάει «ισσοροπίες» μέσα στις φυλακές χρόνια τώρα… ας μην το ξεχνάμε κι αυτό, και καταφέρνει να μένει ήρεμος χωρίς ίχνος υποτέλειας παρ’ όλη την άδικη συμπεριφορά που δέχεται από τους ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ… Και ασφαλώς γνωρίζει τη δύναμή του.
Και σας ερωτώ έτσι επιπόλαια και γεμάτη αφέλεια… Εάν ο Βασίλης που είναι νέος, αρτιμελής, «τούμπανο» γυμνασμένος, και άκρως δυνατός έριχνε μόνο μια «φάπα» στον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο Άκης θα εξακολουθούσε να ζει;
Αχ’ φίλοι μου καμία φορά «τα ευκόλως εννοούμενα… Παραλείπονται»…
Αγαπάμε  Βασίλη πολύ… Χρόνια τώρα, γιατί είναι αυθεντικός, μοναδικός… Και ότι «κουβαλάει» δεν είναι αξεσουάρ…
Αυτά… Τίποτε άλλο
http://nena.gr/
Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive