Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΤΩΡΑ. Υπό έλεγχο η φωτια στη Λευκάδα (Βίντεο & Εικόνες)

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λευκάδα (Βίντεο & Εικόνες)
ΚΑΗΚΑΝ ΕΞΙ ΣΠΙΤΙΑ – ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ.Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί, στον παραδοσιακό οικισμό, της παλιάς πόλης της Λευκάδας. Η πύρινη λαίλαπα κατάφερε στο πέρασμά της να τυλίξει στις φλόγες έξι σπίτια, ξύλινα αντισεισμικά κτίρια, ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής. Μάλιστα, τα σπίτια που κάηκαν βρίσκονται μία ανάσα από την οικία του σπουδαίου ποιητή, Άγγελου Σικελιανού.''
Από τις φλόγες δεν γλίτωσε και ο παλιός ιστορικός κινηματογράφος της Λευκάδας, ενώ ο Μητροπολίτης Λευκάδας είχε δώσει εντολή να εκκενωθεί ο Ιερός Ναός της Παναγίας των Ξένων. Στρώμα καπνού έχει καλύψει το νησί του Ιονίου, ενώ μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας έδωσαν μάχη με τις φλόγες, προκειμένου να μην επεκταθεί η φωτιά και κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές. Η περιοχή αναμένεται να μείνει τις επόμενες ώρες αποκλεισμένη, ενώ τις πληγές τους μετρούν οι Λευκαδίτες που είδαν τα σπίτια τους να γίνονται παρανάλωμα του πυρός.
Υπό έλεγχο η φωτιά στην Λευκάδα - ΦΩΤΟ

1
1
1
1
1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive