Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ "ΠΑΓΚΟ" Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Εκ νέου αντιμέτωπος με το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης ο Ανδρέας Γεωργίου

Δεκτή έκανε το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου την αναίρεση που είχε ασκήσει τον Σεπτέμβριο του 2015 η νυν εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου (τότε είχε την ιδιότητα της αντιεισαγγελέως) για τη υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και τις καταγγελίες για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009 με αποτέλεσμα η χώρα μας να μπει στον μηχανισμό στήριξης...
Με την υπ΄αριθμό 1331/2016 απόφαση του Ποινικού Τμήματος (σε σχηματισμό συμβουλίου) αναιρέθηκε εν μέρει  το υπ. αριθμ. 1149/2015 βούλευμα, με το οποίο ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου παραπέμφθηκε να δικαστεί μόνο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, ενώ για το αδίκημα της έκδοσης ψευδούς βεβαίωσης είχε απαλλαχθεί.
Η υπόθεση επιστρέφει και πάλι στο Συμβούλιο Εφετών για νέα κρίση και ο κ. Γεωργίου, βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπος με το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης.

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχως υπαρχει 1 μεγαλο διαμαντι στην Ελληνικη Δικαιοσυνη.Η νυν Εισαγγελεας του Α.Π.Αλλα δυστυχως ΤΕΛΙΚΑ κανεις δεν θα τον αγγιξει γιατι εχει στο χερι τα αφεντικα 2 πρωην μεγαλων κομματων εξουσιας..Ο Κος Γεωργιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive