Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Καταδίωξη και επεισοδιακή σύλληψη ληστών στη Θεσσαλονίκη - Τραυμάτισαν αστυνομικό

newego LARGE t 1101 54139738 type12905
Επεισοδιακή ήταν σύλληψη τριών ατόμων, οι οποίοι αποπειράθηκαν να κλέψουν κατάστημα στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, τρία άτομα ηλικίας 26, 31 και 36 ετών έσπασαν τη βιτρίνα καταστήματος...
προκειμένου να εισέλθουν στο εσωτερικό του. Ωστόσο στη θέα των αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης τράπηκαν σε φυγή, με τους δύο πρώτους να συλλαμβάνονται άμεσα, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε και ό έτερος συνεργός τους, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., ο οποίος επίσης συνελήφθη. Κατά την ακινητοποίησή τους, ο 26χρονος και ο 31χρονος, αντιστάθηκαν προκειμένου να ματαιώσουν τη σύλληψη, τραυματίζοντας ελαφρά έναν εκ των αστυνομικών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive