Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ. «Μη με αγγίζεις βρομιάρη Έλληνα!» είπε ΜΕΣΑ !! στο Μαξίμου τ.ΓΕΡΜΑΝΟΣ Υπουργός σε ΕΛΛΗΝΑ φωτογράφο, και ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ;;



Φραστική επίθεση που δεν έχει προηγούμενο δέχτηκε Έλληνας φωτορεπόρτερ από τον πρώην υπουργό Μεταφορών της Γερμανίας, τον Βαυαρό χριστιανοκοινωνιστή Πέτερ Ραμσάουερ, 

«Μη μ'αγγίζεις βρωμιάρη Ελληνα!» - Επίθεση Γερμανού μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου

μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά τη χτεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες...
κατά τη στιγμή της φωτογράφησης του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ με τον Αλέξη Τσίπρα, ο φωτογράφος έσπρωξε τον πρώην υπουργό, ο οποίος του επιτέθηκε, λέγοντάς του: «Μη με αγγίζεις βρομιάρη Έλληνα!», στα γερμανικά αλλά και τα αγγλικά.
Άμεση ήταν η αντίδραση αξιωματούχων του πρωθυπουργικού γραφείου, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε Γερμανούς διπλωμάτες, οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μπροστά στο περιστατικό.
Ο Γερμανός πρώην υπουργός αργότερα αρνιόταν το περιστατικό, υποστηρίζοντας πως η επαφή με τον Έλληνα φωτογράφο του προκάλεσε... μώλωπες. Πάντως, το περιστατικό επιβεβαίωσε ο επίσημος φωτογράφος του Ζίγκμπαρ Γκάμπριελ, ενώ μέλη της συνοδείας του αντικαγκελάριου ζήτησαν κατ’ ιδίαν συγγνώμη από τον Έλληνα φωτογράφο.

6 σχόλια:

  1. της μάνας σου το μπουγαδοκόφινο.......... ΟΥΝΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ????ΚΥΡΙΕ ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΔΕΡΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηπως τον επιασε στον Βαυαροκωλο του ο φωτογραφος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά που είδε τους μώλωπες ,έβγαλε τα ρούχα του , μα μπαστουνιά του έριξες και εσύ μωρέ Φωτογράφε,πιο μαλακά τον άνθρωπο και είναι και Φίλοι μας. Πρόσεχε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βεβαίως ζῆ (σωστὰ διαβάζεις διότι ζεῖ σημαίνει βράζει)ἐφ' ὅσον ὁ ἄλλος, ὁ θιχθείς, εἶναι ΜΑΛΑΚΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο φωτογραφος εχασε την ευκαιρια της ζωης του.Μια φαπα να τουδινε του Βαυαρου,και θα κατεβαινε βουλευτης στις επομενες εκλογες ο μαλακας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive