Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Καρατζαφέρης: Ο θρήνος της …στημένης λεμονόκουπας!

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης «σημάδεψε», με την ιδιότητα του κλόουν, το ιστορικό θεάτρο της τελευταίας εικοσαετίας:... Γιγαντοκύτταρο του πολιτικού αμοραλισμού, της πατριδοκάπηλης κακοήθειας και της θεαματικής κωλοτούμπας… 
Θα μείνει στο ιστορικό μας δράμα σαν ο παλιάτσος του πολιτικού κιτς, που έπαιξε το ρόλο του «λαγού» και του αλαλάζοντος κυμβάλου των «νταβάδων» στους «άμβωνες» των ΜΜΕ… 
Θα μείνει, βεβαίως και σαν ο θρήνος της... «στημένης λεμονόκουπας»…
Διαβάστε σχετικά εδώ: 
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/03/blog-post_20.html 

Για τις νέες θρηνωδίες του Καρατζαφέρη, εύστοχες είναι οι επισημάνσεις του «Ηγγικεν»: 
http://hggiken.pblogs.gr/2016/07/klaiei-o-karatzaferhs-poy-den-toy-dinoyn-adeia-oi-ypallhloi-etoi.html 

ΚΛΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ - ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ 

Μετά την απόρριψη, εκ προοιμίου, της αίτησης τηλεοπτικής άδειας του Καρατζαφέρη, απίστευτο το θέαμα που προσφέρει ο "πρόεδρος" στις καθημερινές εκπομπές του στον ΑΡΤ: 
αυτός να μιξοκλαίει και οι υπάλληλοί του δημοσιογράφοι που εώς τώρα συναινούσαν στην κάθε εξυπνάδα του "προέδρου" τώρα ο φακός τους συλλαμβάνει όλο αμηχανία να ανταλλάσουν βλέμματα μεταξύ τους που υποδηλώνουν ότι τώρα που κλείνει το μαγαζί "δεν πάμε να φύγουμε;"... 

Ξαφνικά κι αυτοί - λίγο αργά - ανακαλύπτουν τι κάνανε τόσο καιρό και ποιος ήταν ο "πρόεδρος". 

Αυτός που τις ημέρες έκανε εθνικοθρησκευτικά κηρύγματα, με μικρά σεξιστικά σχόλια διάσπαρτα και το βράδυ προσέφερε στους Έλληνες τηλε-χαρτορίχτρες με 2,48 €/λεπτό και ξεβράκωτες κοπέλες που σου υπόχονταν μεταμεσονύχτιες συνομιλίες με μόνο 3,23 €/λεπτό... 

Κάποιος φίλος μου είχε πει ότι μπορεί ο "πρόεδρος" να παίξει ένα ρόλο και άλλα τέτοια. Όχι όμως! Εδώ που φτάσαμε ζητάμε το ΑΠΟΛΥΤΟ! 

ΖΗΤΑΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΥΣ ΜΟΝΟ! 
ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΤΑΦΟ.
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.bg/

2 σχόλια:

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    (...Αυτή είναι η ιδιομορφία του Καρατζαφέρη ως πολιτικού αρχηγού νόμιμου πολιτικού κόμματος. Έχει περάσει προ πολλού τα όρια της συμβατικής πολιτικής δραστηριότητας. Δεν κρίνεται πλέον σαν πολιτικάντης με τα υποκειμενικά κριτήρια της πολιτικής δημαγωγίας. Κρίνεται ως απατεώνας με τα αντικειμενικά κριτήρια της πολιτικής απάτης με βάσιμες υποψίες για χρηματισμό. Με τα κριτήρια αυτού που παίζει μια "παράσταση", για να δουλεύει τον κόσμο και πληρώνεται γι' αυτήν. "Δούλεψε" συνειδητά τον κόσμο όπως ένας ικανός και συνειδητοποιημένος απατεώνας, που το κάνει για το οικονομικό κέρδος και όχι όπως ένας απλά αναξιόπιστος πολιτικός, που το κάνει εξαιτίας της φιλοδοξίας του ή ακόμα και της βλακείας του.
    Αυτή είναι η ιδιομορφία του Καρατζαφέρη και γι' αυτό θα φάει στο τέλος "ξύλο". Δεν είναι ένας από τους πολλούς δεξιούς, οι οποίοι είπαν ψέματα ή υπερβολές στους δεξιούς πολίτες. Είναι ένας αποπολιτικοποιημένος και καλοπληρωμένος υπάλληλος, ο οποίος υπέταξε δεξιούς ψηφοφόρους σε μη δεξιά αφεντικά. Στην περίπτωση αυτήν δεν υπάρχει άλλοθι. Δεν υπάρχει το άλλοθι του …δεν γνώριζα ή …δεν με ευνόησαν οι καταστάσεις, για να τηρήσω τα όσα υποσχέθηκα. Στην περίπτωση Καρατζαφέρη υπάρχει απάτη. Όταν υποτάσσεσαι απόλυτα στον μη δεξιό Μητσοτάκη, τον οποίο μισούν οι δεξιοί και ταυτόχρονα παριστάνεις τον ηγέτη τους, δεν είναι μακριά οι "κλωτσιές". Όταν είσαι υπάλληλος του προδότη Μητσοτάκη και παριστάνεις τον υπερπατριώτη ανάμεσα σε φανατικούς πατριώτες, είναι κοντά και οι "μπουνιές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΠΑΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ!!! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΗΤΗ-ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΕΙ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive