Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Απόφαση-σταθμός στην Κίνα: Τέλος ο Μαρξισμός!! Α,ρε ... Τσίπρα που θέλετε

Απόφαση-σταθμός στην Κίνα: Τέλος ο ΜαρξισμόςΣτο Πεκίνο συνειδητοποίησαν πως με Κομμουνισμό ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει!! «Το Κομμουνιστικό Κόμμα πρέπει να προσαρμόσει τις αρχές του Μαρξισμού στις σημερινές πραγματικότητες της Κίνας, ενώ πρέπει να είναι καινοτόμο τόσο στη θεωρία, όσο και στην πράξη», δήλωσε σήμερα ο Σι Τσινπίνγκ...
γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.  «Ο Μαρξισμός δεν είναι ποτέ το τέλος της αλήθειας. Ανοίγει ένα δρόμο για την αλήθεια», δήλωσε ο Σι στη διάρκεια εκδήλωσης για την 95η επέτειο από την ίδρυση του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος.  Στην ουσία ο Κινέζος ΓΓ παραδέχεται πως με Κομμουνισμό δεν μπορεί να γίνει σωστή δουλειά, ειδικά όταν πρόκειται για επενδύσεις εντός και εκτός συνόρων.  Ουσιαστικά καταργούν τον Μαρξισμό και απλά δεν το παραδέχονται ευθέως, μιας και αποτελεί ιστορικό θεμέλιο για την Κίνα, καθώς, μεταξύ άλλων, η δικτατορία, την οποία προσφέρει ο Μαρξισμός, βοηθά στο να κρατιούνται ενωμένες οι διάφορες φυλές που αποτελούν το αχανές αυτό κράτος.  Ας πάρουμε για παράδειγμα την Ελλάδα, στην οποία εφαρμόζεται είτε από δεξιές είτε από κεντροαριστερές κυβερνήσεις σοβιετικού τύπου οικονομική πολιτική εδώ και χρόνια, και με αυτή την κυβέρνηση έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της.  Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη ή μεταναστεύουν, όσες μπορούν, στο εξωτερικό.  Οι Κινέζοι αυτό δεν το θέλουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive