Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΣΟΚ! Με παντόφλα θαλάσσης και το νύχι άκοπο σαν της χελώνας πήγε η κυρά – Σία στην ομιλία του Τσίπρα στη Βουλή! Έφαγε το κράξιμο της αρκούδας!

cia-anagnwstopoulou-ta-mazepse
Όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στον προαύλιο χώρο της Βουλής για να ακούσει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα με παντόφλες καλοκαιρινές, σαν εκείνες που θα φορούσε μια κυρία για να πάει στην παραλία...

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, η εμφάνισή της της κυρίας Αναγνωστοπούλου σχολιάστηκε αρνητικά από πολλά άτομα που βρέθηκαν στην εκδήλωση.
pantofla1pantofla2

2 σχόλια:

  1. Θα μπορουσε να φοραει και τσοκαρα.Παλι καλα.Καποιοι αλλοι πανε σε επισημη επισκεψη με t shirt σαν να πηγαινανε παραλια.Ρε τι εχουν να δουνε τα ματια μας.Εγω παντως σαν Ελληνιδα ντρεπομαι οποτε τους βλεπω σαν κακομοιρηδες στο εξωτερικο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κουκουναρα
    δηλαδη το προβλημα σας ειναι το φαινεσθαι;;;
    Τι να πω!!!
    Ριξτε ενα ματι στον πρωθυπουργο της Ουρουγουαης,μετα διαβαστε για τις αξιες αυτου του ανθρωπου και το τι εχει κανε για τον λαο του και ξεστραβωθειτε επιτελους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive