Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ: TO ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ.

dalislam

Ἀπεργοσπάστηςςςςςς....Ο 14ος Δαλάι Λάμα, στον πνεύμα της Πανθρησκείας που εκπροσωπεί ο Πάπα Φραγκίσκος, δήλωσε πως  «η αγάπη είναι το κεντρικό μήνυμα της διδασκαλίας κάθε θρησκείας. Και του Ισλάμ. Κακόβουλοι άνθρωποι υπάρχουν και στους Βουδιστές και στους Χριστιανούς και στους Εβραίους και στους Ινδουϊστές. Δεν θα πρέπει να καταδικάζουμε ολόκληρο τον μουσουλμανικό κόσμο μόνο εξαιτίας ορισμένων θλιβερών πράξεων οι οποίες διαπράττονται από ένα μικρό αριθμό μουσουλμάνων». Μάλλον πρέπει να διαβάσει το Κοράνι ο αρχηγός των Βουδιστών.  Σαφώς και δεν είναι όλοι μουσουλμάνοι φονιάδες.  Όποιος όμως υπακούει πιστά στις εντολές του Κορανίου είναι φονιάς..
μισεί τους αλλόπιστους και υποβαθμίζει τις γυναίκες.  Αν μάλιστα ακολουθήσει την ζωή του «προφήτη» Μωάμεθ, τότε θα πρέπει να παντρευτεί 6χρονο κοριτσάκι. Άλλωστε εκατοντάδες βουδιστές έχουν πέσει θύματα του σπαθιού του Ισλάμ. Μήπως λοιπόν η δήλωση αυτή έγινε στο πλαίσιο ένωσης των θρησκειών στον δρόμο για ένα παγκόσμιο κράτος; Πάρε κι αυτές τις φωτο, ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive