Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Τι ρομπιλίκι ήταν αυτό κοπέλα μου; ΚΟΛΛΗΣΕ το PLAYBACK της Φουρέιρα και τραγουδούσε σαν χαλασμένο γραμμόφωνο. Μας θύμισε ταινία της Βλαχοπούλου. ΔΕΙΤΕ 2 ΒΙΝΤΕΟ

ImageHandler (6)Δείτε και κλάψτε από τα γέλια…. Πόσο αμήχανη να ένιωσε η Ελενίτσα μας; Η αμήχανη στιγμή της τραγουδίστριας στη σκηνή- Κόλλησε το play back με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί η φωνή της σύμφωνα και με άρθρο....
 Μία ατυχία είχε η Ελένη Φουρέιρα σε συναυλία της στη Θεσσαλονίκη, όταν κόλλησε το play back στη μεγάλη επιτυχία της «Στον Θεό με πάει». Το αποτέλεσμα ήταν να αλλοιωθεί η φωνή της και ο ρυθμός του τραγουδιού να «τρέχει» πιο γρήγορα. Η Ελένη Φουρέιρα προσπάθησε να ακολουθήσει τον ρυθμό του τραγουδιού ενώ αναγκάστηκε να γυρίσει την πλάτη στο κοινό , μέχρι να ξεπεραστεί το τεχνικό πρόβλημα.
Η σκηνή θύμισε κάτι από την ταινία «Ραντεβού στον αέρα» με πρωταγωνίστρια την αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου.

3 σχόλια:

  1. α ρε ξεφτιλισμενε ελληνα ποσο πιο κατω θα πεσεις ακομα που τα ακουμπας για να βλεπεις το λαθροαλβαναριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα,ενα σοβαρο σαιτ σαν το δικο σας με ελληνιστικη-πατριωτικη υποτίθεται ευαισθησια καθεται κι`ασχολειται με λεπτομέρειες σχετικα με την αλβανοβιζιτα που λαθροκονομάει στην χωρα μας αλλα από μεσα της μας μισει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πεστα με προλαβες αυτη μη σου πω ειναι αλβανογυφτισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive