Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ τους, απέναντι στο "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ"


Αντισυγκέντρωση φαίνεται πως διοργανώνει ομάδα αντιεξουσιαστών αύριο το απόγευμα στο Σύνταγμα την ώρα που θα είναι σε εξέλιξη η συγκέντρωση του «Παραιτηθείτε». Να σημειωθεί, πάντως, πως το κάλεσμα στην αντισυγκέντρωση έγινε μέσω της ιστοσελίδας athens.indymedia.org...
με μια ανάρτηση στο ημερολόγιο και όχι με κάποιο κείμενο που να φέρει την υπογραφή κάποιας από τις γνωστές ομάδες του αναρχικού χώρου όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις.Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει ότι για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, αναρχικοί ανακοινώνουν συγκέντρωση για να υπερασπιστούν την κυβέρνηση.«Καθιστούμε την κυβέρνηση απολύτως υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών του κινήματος «Παραιτηθείτε», στην αυριανή τους συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος», σημειώνει η ΝΔ και προσθέτει: «Όσο και αν η κυβέρνηση ενοχλείται από τη διαμαρτυρία της κοινωνίας, είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει πλήρως στην πράξη το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών στη διαδήλωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive