Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Μετά το κοράνι στην Αγιά Σοφιά, οι Τούρκοι σήκωσαν ισλαμικό πανό σε ελληνική εκκλησία στο Χατάι

Μετά το κοράνι στην Αγιά Σοφιά, οι Τούρκοι σήκωσαν ισλαμικό πανό σε ελληνική εκκλησία στο Χατάι«Βράζουν» τα εκατομμύρια κρυπτοχριστιανών.  Μετά την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγιά Σοφιά, οι Τούρκοι προέβησαν σε νέα πρόκληση καθώς σε ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία στο Χατάι, ανάρτησαν πανό για το Ραμαζάνι...

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Daily Sabah» στην Ορθόδοξη εκκλησία της Αλεξανδρέττας στο Χατάι οπαδοί του Ισλάμ ανάρτησαν τεράστιο πανό που γράφει: «Γιορτάζουμε τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού σε όλο τον ισλαμικό κόσμο».
Σημειώνεται πως η εκκλησία βρίσκεται σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης και υπάγεται στο Ελληνορθόδοξο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Αλεξανδρέττας.
 Ο τουρκικός τύπος αναφέρει πως στην Τουρκία  μόνο μια μικρή μειονότητα είναι σήμερα Ορθόδοξοι Χριστιανοί, συμπληρώνοντας ότι οι επαρχίες της Κωνσταντινούπολης και Hatay είναι τα κύρια κέντρα του Χριστιανισμού στην γείτονα.
Φαίνεται πως οι τουρκικές εφημερίδες παραγνωρίζουν το γεγονός πως στην Τουρκία ζουν εκατομμύρια κρυπτοχριστιανοί ελληνογενείς, οι οποίοι, όταν το επιτρέψουν οι συγκυρίες θα μιλήσουν και τότε η οργή τους θα «πνίξει» την τουρκική κατακτητική συμπεριφορά στα υπό κατοχή εδάφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive