Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Εκανε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Αυτή είναι η πιο απίθανη απόδραση που έχετε δει

Αυτή είναι η πιο απίθανη απόδραση που έχετε δει! Βίντεο
Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης φυλακής στη νότια Ρωσία, στο οποίο αποτυπώνεται η απίστευτη απόδραση ενός γυμνού κρατουμένου -ο οποίος πλέον αποκαλείται ο «άνθρωπος-φίδι»- αφού κατάφερε να δραπετεύσει από το κελί του, συμπιέζοντας το σώμα του μέσα από ένα μικρό άνοιγμα, από το οποίο παραδιδόταν ο δίσκος του φαγητού...
 Το περιστατικό, πολύ παρόμοιο με ένα από τα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς X-Files, έλαβε χώρα στην πόλη Ιζμπερμπάς στη Δημοκρατία του Νταγκεστάν στη νοτιοδυτική Ρωσία, το Σάββατο 18 Ιουνίου. Ο δραπέτης αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο 25χρονος Ρουστάμ Σακρουντίνοβ, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία, χωρίς να γίνεται σαφές εάν οι Αρχές κατάφεραν να τον συλλάβουν, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive