Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ !! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ; ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑΑΑΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ



tsipras_mitsotakisΚάτω από την Ακρόπολη, συναντήθηκαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά συζύγων στο δείπνο του προέδρου της Δημοκρατίας προς τιμήν του Μπαν Κι - Μουν. Στο μουσείο της Ακρόπολης κάθισαν στο ίδιο τραπέζι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα, αλλά και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με την σύζυγό του. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, είχε ένα σύντομο τετ α τετ στα όρθια...
με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ λίγο αργότερα απαθανατίστηκαν όλοι μαζί στο μουσείο της Ακρόπολης. Το ενδιαφέρον προκάλεσε η πρώτη κοινή παρουσία των τριών συζύγων: Της κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου - Πελτσεμή, της κυρίας Περιστέρας Μπαζιάνα και της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι.
tsipras_mitsotakis1
(ΦΩΤΟ: ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: "ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ & ΣΕΡΒΙΡΙΣΕ ΜΑΣ!!"
tsipras_mitsotakis2 
"ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ" ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ "ΑΝΤΙΠΑΛΑ" ΖΕΥΓΗ
tsipras_mitsotakis3

ΜΕ "ΔΕΟΣ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΜΩΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ & ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;; ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑΑΑΑΑΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive