Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Συγγνώμη, ΑΥΤΟ λέγεται απονομή δικαίου; Εκατσε 1,5 χρόνο φυλακή και ... αθώος ο 33χρονος που είχε καταδικασθεί σε δις ισόβια


ΟΙ ΠΡΙΝ ή ΟΙ ΜΕΤΑ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΚΡΙΝΑΝ... "ΛΑΘΟΣ". ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΑΝ ΠΙΣΩ; Υπέρ του κατηγορουμένου, ως νόμος ορίζει, λειτούργησαν οι πολλές αμφιβολίες για την ενοχή του 33χρονου Αλβανού που είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια για την άγρια δολοφονία και τη ληστεία 89χρονης στο Μοναστήρι Αετού. Έτσι χθες, κατά πλειοψηφία, αθωώθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Καλαμάτας...

Πιο συγκεκριμένα, μετά την απόφαση αυτή έχουμε πλέον τις αθωώσεις δύο κατηγορουμένων και την καταδίκη ενός ανήλικου ερήμην σε 21 χρόνια κάθειρξης, κάτι που πιθανότατα σημαίνει ότι η υπόθεση της δολοφονίας ανοίγει και πάλι.

Έπειτα από 1,5 χρόνο φυλακή
Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ενώ η απόφαση, έπειτα από πολύωρη διάσκεψη, εκδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης. Το δικαστήριο με ψήφους 5-2 αποφάσισε την αθώωση του 33χρονου Αλβανού. Δύο ένορκοι και μια τακτική δικαστής αποφάσισαν ότι είναι αθώος λόγω αμφιβολιών, δύο ένορκοι αποφάσισαν ότι είναι αθώος, ενώ η πρόεδρος και μια δικαστής πρότειναν την ενοχή του.
Ο 33χρονος είχε συλληφθεί βάσει εντάλματος στο Μαυροβούνιο και είχε εκδοθεί στην Ελλάδα το 2015. Το Μεικτό Δικαστήριο Καλαμάτας στα τέλη του 2015, παρά την αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών, τον καταδίκασε σε δις ισόβια. Χθες, ύστερα από 1,5 χρόνο στη φυλακή, αθωώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive