Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Τούρκοι στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας: «Τύμπανα πολέμου» στην Μαύρη Θάλασσα

maxresdefault
Τα υπουργεία άμυνας Τουρκίας και Ουκρανίας υπέγραψαν στο Κίεβο συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας κατά της Ρωσίας με τις «ευλογίες» της Νέας Τάξης. Στόχος των δύο χωρών είναι η απομόνωση της «Αρκούδας» στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και επίσης η εφαρμογή πρακτικών μέτρων...
για την αύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των φιλοδυτικών ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, έτσι ώστε να μπορούν να σκοτώνουν περισσότερους ρώσους και φιλορώσους χριστιανούς ορθόδοξους, συμπληρώνουμε εμείς.
Όπως τονίζεται στην συμφωνία, η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών θα διαρκέσει έως το 2020!
Ουσιαστικά, η Τουρκία εγκαθίσταται στρατιωτικά στην Ουκρανία και δημιουργεί έναν ακόμη λόγο, προκειμένου η ρωσική υπερδύναμη να την αφανίσει, καθώς ήδη τα μέτωπα μεταξύ των δύο χωρών είναι πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive