Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ενδοκυβερνητικές κόντρες με φόντο τις κλειστές κλίνες στις ΜΕΘ

nosokomeia_kubernhsh
Σε συνέχεια του χθεσινού δημοσιεύματος του RP σχετικά με την καταγγελία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) για τις κλειστές κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) έρχονται να προστεθούν ενδοκυβερνητικές κόντρες που περιπλέκουν το θέμα...

Ο πρωθυπουργός μιλώντας σε ημερίδα για την υγεία έκανε λόγο για διαφάνεια στις προσλήψεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, για πάταξη της διαφθοράς και άφησε αιχμές για την οικονομική διαχείριση του Κέντρου τα προηγούμενα χρόνια, επιβραβεύοντας τον κ. Πολάκη. Παρέλειψε, όμως, να αναφερθεί στο θέμα των κλειστών κλινών στις ΜΕΘ.
Ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε, ουσιαστικά, τη σημερινή ηγεσία τουυπουργείου Υγείας και άδειασε την προηγούμενη, δηλαδή τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, επιλογή του οποίου ήταν o πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθανάσιος Γιαννόπουλος -τον οποίο έπαυσε το υπουργείο Υγείας.
Στην ίδια γραμμή με τον Αλέξη Τσίπρα κινήθηκε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, υποστηρίζοντας τη διαφάνεια στον τομέα της Υγείας και παραβλέποντας το θέμα των ΜΕΘ.
Οι ενδοκυβερνητικές αυτές κόντρες για το ΚΕΕΛΠΝΟ, όμως, δυσχεραίνουν παρά βελτιώνουν την υπάρχουσα κατάσταση στην υγεία. Η υποστήριξη προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι περιττή, όταν η πρόσφατη προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων στις ΜΕΘ -μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ- κινδυνεύει να ματαιωθεί και τα κρεβάτια των μονάδων εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά. Τα γεγονότα προλαβαίνουν τους επαίνους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive