Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΣΥΛΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ: ΛΑΘΡΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΣΥΡΙΟΙ ΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΙΣΤΕΡ ... ΠΟΥΣΤΗ. ΦΩΤΟ


Οσα πουστράκια γλύτωσαν από τις χατζάρες των ισλαμιστών του ΙΣΙΣ κατέφυγαν ως πρόσφυγες στην Τουρκία και από εκεί οι τούρκοι δουλέμποροι τους ξαπόστειλαν στην Ελλάδα - ύστερα και από την πρόσκληση Σύριζα για ελεύθερη είσοδο λαθραίων και 6 μήνες άδεια παραμονής...



Φωτο άνω: Πέντε ομοφυλόφιλοι στην προσπάθειά τους να αναδειχθούν ο Μίστερ Gay Συρία στο διαγωνισμό τον Φεβρουάριο. Παραπάνω, οι διαγωνιζόμενοι Ισάμ (αριστερά), Γουισάμ (κέντρο) και Ομάρ (κέντρο δεξιά) και ο Γουίλιαμ ο οποίος βρήκε άσυλο από τις πολιτικές της κυβέρνησης Σύριζα (άκρη δεξιά)

Τα περισσότερα μέλη του κοινού - που ήταν σε θέση να ψηφίσουν για τον αγαπημένο τους διαγωνιζόμενο - ήταν από την Αραβική LGBT κοινότητα οι οποίοι έχουν βρει καταφύγιο στην σχετικά φιλελεύθερη Τουρκία.

Ο Γουίλιαμ (που απεικονίζεται) παρακάτω στην φωτογραφία εκτελεί ενα στριπτίζ. Από τον διαγωνισμό του Φεβρουαρίου, πέρασε λαθραία στην Ελλάδα πριν από την προθεσμία στις 20 Μαρτίου και προστατεύεται από τις αρχές στην Αθήνα.

Νικητής ο 24-χρονος Χουσεΐν, ο οποίος λέει ότι οι γονείς ακόμα δεν ξέρουν ότι είναι ομοφυλόφιλος, και ελπίζει να βρίσκεται «μακριά στην Ευρώπη», όταν το ανακαλύψουν. 

Ο Χουσεΐν εγκατέλειψε την Συρία και τώρα κάνει εκστρατεία για περισσότερους Γκέι Σύριους να μετεγκατασταθούν στην Ευρώπη και ότι θα πρέπει να υπολογίζονται ως «ευάλωτη» ομάδα από την Ύπατη Αρμοστεία.

Ενα μέρος των λαθραίων που στέλνονται στην ελλάδα και παρουσιάζονται ως καημένοι μετανάστες είναι και αυτά τα άτομα τα οποία προστατεύονται συν τοις άλλοις από την συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ.
atheatignosi 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive