Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, ο Έλληνας κουμπάρος της Αθηνάς Ωνάση αποκαλύπτει την αλήθεια για τον χωρισμό με τον Ντόντα

onassis
Τη μεγάλη κρίση που περνάει στον γάμο της η «χρυσή» κληρονόμος, Αθηνά Ωνάση με τον Ντόντα Μιράντα επιβεβαιώνεται από τον κουμπάρο του ζευγαριού με τον οποίο συνομίλησε ο βετεράνος δημοσιογράφος και βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρης Λυμπερόπουλος.  Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος έγραψε πως σύμφωνα με όσα του είπε ο...
πρόξενος και ένας από τους κουμπάρους του ζευγαριού  Κωνσταντίνος Κοτρωνάκης το ζευγάρι αντιμετωπίζει κρίση στο γάμο του, υπάχουν ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν γνωρίζουν ούτε και οι ίδιοι αν αυτή η κρίση θα οδηγήσει σε διαζύγιο ή όχι.
ath
Διαβάστε όσα έγραψε ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος:. << Η Αθηνά και ο Αλβάρο εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλο, νομίζω όμως ότι περνούν μια ψυχολογική κρίση. Δεν γνωρίζω αν οδηγήσει σε διαζύγιο. Ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να δώσουν απάντηση >> Αυτό μου είπε τηλεφωνικά πριν λίγο ο κουμπάρος του γάμου τους Κύριος Κωνσταντίνος Κοτρονάκης, που ασχολούμενος με τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις του βρίσκεται μεταξύ Αθηνών και Λονδίνου. Ότι άλλο μάθω, σχετικά, θα σας το πω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive