Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ο αγράμματος, σερβιτόρος, αστράτευτος,άθεος, αναρχικός και σύμβουλος του Τσίπρα κ.κ.Καρανίκας σε πανικό κατεβάζει την ανάρτηση με την σεξιστική και χυδαία επίθεση προς την Ραχήλ Μακρή


Η κυβέρνηση Τσίπρα έφερε δύο μνημόνια σε ενάμιση χρόνο και χθες τελείωσε κυριολεκτικά την Ελλάδα με το Τέταρτο Μνημόνιο ξεπουλώντας την χώρα για 99 χρόνια.
Η χυδαία επίθεση του μετακλητού υπαλλήλου και κολλητού του Τσίπρα Καρανίκα (γνωστός για την ανορθογραφία του, τον σάλο που είχε δημιουργηθεί με την Ελένη Μενεγάκη, Αρνητής στράτευσης....
, αδιόριστος εκπαιδευτικός και πρώην σερβιτόρος) στην Ραχήλ Μακρή, δείχνει πλέον με βεβαιότητα ότι φοβούνται την αλήθεια, αφού η Ραχήλ Μακρή δεν πρόδωσε τον λαό και δεν προτίμησε την εξουσία, αλλά αντιθέτως τήρησε τις δεσμεύσεις της και συνεχίζει να τους πολεμάει.
Έχει το θράσος δε, να την κατηγορεί για την φωτογράφιση που έκανε για τους φορείς του AIDS, χωρίς να επισημαίνει βέβαια ότι οι φορείς του AIDS, είναι αυτοί που στερούνται φάρμακα από την Κυβέρνηση Τσίπρα – ΑΝΕΛΚε Καρανίκα, Scripta Manent όμως. Γιατί κατεβάσατε την ανάρτησή σας; Μήπως φοβάστε κάτι; Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεστε, δεν είναι τρόπος συμβούλου ενός Πρωθυπουργού. Τελικά μάλλον αυτό είναι το επίπεδο της Κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive