Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΣΟΚ στη Λέσβο!!!ΠΑ-ΤΕΡΑΣ πριν ΒΙΑΣΕΙ τις ανήλικες κόρες του τις έβαζε κι έβλεπαν .. τσόντες

lam_0

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έχουν προκύψει από την κατάθεση του 54χρονου στρατιωτικού στη Λέσβο που ασελγούσε από το 2012 στις 2 κόρες του....

Όπως προέκυψε από τις καταθέσεις, ο πρώην στρατιωτικός έβαζε τις κόρες του και έβλεπαν ταινίες πορνό, πριν ασελγήσει εις βάρος τους.
Οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό του εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες παιδιών αλλα και των παιδιών του την ώρα που κάνει τις ασελγείς πράξεις.
Χθες λοιπόν ο συνταξιούχος πρώην στρατιωτικός ΕΠΟΠ ασέλγησε για μια ακόμη φορά σε βάρος της 14χρονης που δεν άντεξε και ανέφερε τα πάντα στην μητέρα της, με αποτέλεσμα η σύζυγος του 54χρονου να ενημερώσει την αστυνομία που συνέλαβε τον συνταξιούχο.
Αρχικά ο συλληφθείς αρνούνταν ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά τις κόρες του, ισχυριζόμενος πως όλα αυτά είναι φαντασίες των παιδιών, όμως κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια τις αρρωστημένες πράξεις του.
Σε βάρος του συνταξιούχου στρατιωτικού, απαγγέλθηκαν οι εξής κατηγορίες: Ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατάχρηση σε ασέλγεια, πορνογραφία ανηλίκων.
Ο 54χρονος ο οποίος πήρε αναβολή για να απολογήθει κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση του νησιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στον εισαγγελέα θα μεταβεί για να απολογηθεί εκ νέου την Παρασκευή το μεσημέρι.
Να σημειωθεί ότι τα παιδιά και την μητέρα από το πρωί τους έχει αναλάβει ψυχολόγος όπου και δίνουν καταθέσεις με κάθε λεπτομέρεια για τα βάσανα που περνούσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive