Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Κλαρινογαμπρός και ... Όχι άλλο εμετό στην ελληνική τηλεόραση! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Όχι άλλο εμετό στην ελληνική τηλεόραση!
Κι εκεί που πιστεύεις ότι έχουμε πιάσει τον πάτο του βαρελιού, η ελληνική τηλεόραση έρχεται να σου αποδείξει το πόσο λάθος κάνεις. Εκπομπές χωρίς περιεχόμενο, ουσία μηδέν και μια γελοία υποκουλτούρα που σε οδηγεί να βγάλεις τα μάτια σου και να τα πετάξεις μέσα σε ένα ποτήρι. Από την Κλάρα του Αρναούτογλου μέχρι τον... κλαρινογαμπρό του Σεφερλή, το χαζοκούτι που έχουμε στο σαλόνι ή στην κουζίνα...
(διότι κοιλιόδουλοι μέχρι τελικής πτώσεως), έρχεται να κάψει και τα τελευταία εγκεφαλικά μας κύτταρα
Και κάπου εδώ ας αναρωτηθούμε. Αυτή είναι η τηλεόραση που επιθυμούμε; Κώλοι και μπράτσα που προβάλλονται ως κρέατα θυμίζοντας βιτρίνα σε κρεαταγόρα; Σαχλοανέκδοτα, κιτρινισμός και Άγιος ο Θεός μέρες που είναι; Το γυαλί της τηλεόρασης είναι ο καθρέπτης σου φίλε αναγνώστη. Ο αντικατοπτρισμός σου. Αυτός είσαι. Άλλαξε εσύ και θα τους αλλάξεις. Μην αφήνεις τους αριθμούς να σε κάνουν νούμερο. Δεν σου αξίζει. Και δεν μας αξίζει.
Πήγε στο «Ραντεβού» του Μάρκου Σεφερλή ως φίλη της κύριας παίκτριας, γνώρισε τον «Αγάπη μόνο» και εντυπωσίασε όλο τον ανδρικό πληθυσμό. 


Η Νάντια είναι γυμνάστρια και διατροφολόγος και μάλιστα έχει λάβει μέρος σε αρκετές γυμναστικές επιδείξεις και χορευτικές εκδηλώσεις, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.
Σπούδασε χημικός τροφίμων και διατροφολογίας, ενώ παράλληλα παρακολούθησε στη Θεσσαλονίκη μαθήματα fitness (zumba, aerobic, personal training και TRX), που πάντα τη γέμιζε θετική ενέργεια.

1 σχόλιο:

  1. Χειρότερο ακόμη είναι ότι εσύ που δήθεν κατηγορείς τα χάλια της τηλεόρασης να συνδέεις όλη αυτή την ξευτήλα με το εθνικό μουσικό όργανο των Ελλήνων , το κλαρίνο . Εδώ ύποπτο φαίνεται . Τι σχέση έχει ενα μουσικό όργανο που τίμησε τον ηρωισμό και την λεβεντιά των Ελλήνων με όλα αυτά , μήπως συνειδητα το κάνεις για να το ξευτηλίσεις ; ; . Το κλαρίνο το συνέδεσαν με την Χουντα , τώρα με την ξεφτήλα της TV . Αυτό λέγεται πολιτιστική γενοκτονία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive