Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Συνελήφθη στη Βέροια ο Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης Τσιπιδης Απόστολος 33ος

Στο ξενοδοχείο Αιγές της Βέροιας το απόγευμα της Παρασκευής παρουσιάστηκε ο Όμιλος Royal Club. Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Μασόνος Απόστολος Τσιπίδης, ..[Διαβάστε περισσότερα]

4 σχόλια:

  1. Aργύρη βάλε την άλλη φωτογραφία, την ωραία, να χαρούν οι φίλοι του αρχιλαμόγιου Καρατζαφέρη!! είχε φωτογραφιθεί μαζί του και καμάρωνε σαν σκερπάνι δίπλα στον μασόνο-απατεώνα!!!!βάλε τη ρε Αργύρη μπας και ξυπνήσουν μερικοί μαλάκες που τον ακολουθούν ακόμη!! τον πρακτορολαγό, τον παπατζή, τον offshore-ίστα του κερατά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ!! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!! ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ!!!ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙ!! ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ(πρακτοριλίκι), ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ (μασόνος 33ου βαθμού ο φίλος του ο Βαρθολομαίος)!!ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ offshore!!!ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ!! ΡΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΕΦΤΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητε Ελλην. Σε όλα αυτά να μου επιτρεψεις
      να προσθεσω , το θρυλικο αρθρο με τιτλο,
      τελειωτικο ξεχαρβάλωμα του αρχικωλοτουμπα
      καρατζαφυρερ, από το Ελλην και χαος.
      Σαββατο 11 Ιουνιου 2011.

      Διαγραφή
  3. Δυστυχως λιγοι εχουν ξυπνησει .Και ακομη πιο λιγοι
    θελουν να αγωνιστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive