Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους! Αστυνομικός 31 ετών αυτοπυροβολήθηκε στον τρίτο όροφο της Τροχαίας Αθηνών! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ «Makeleio.gr»)

troxaia2Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία ο τραυματισμός οφείλεται σε εκπυρσοκρότηση του όπλου που περιεργαζόταν ο νεαρός αστυνομικός. Ένας αστυνομικός έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και αυτοπυροβολήθηκε....
 Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στις 19.00 περίπου χθές στο τρίτο όροφο της τροχαίας Αθηνών.
Πρόκειται για 31 χρονο αστυνομικό που υπηρετεί στην Τροχαία.
troxaia1
Ανέβηκε στον τρίτο όροφο και ζήτησε το όπλο από έναν συνάδελφό του. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων του ο αστυνομικός έστρεψε το όπλο του στον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για αυτοκτονία ή ατύχημα γιατί ο αστυνομικός που του έδωσε το όπλο βρίσκεται σε κατάσταση ΣΟΚ και δεν μπορεί να καταθέσει.
troxaia1
Ο άτυχος 31χρονος βρίσκεται διασηλωνομένος με τραύματα στο κεφάλι στο 401 νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή του.
Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε πως πιθανότατα ο νεαρός περιεργαζόταν το όπλο και εκπυρσοκρότησε κατά λάθος με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο τον τελευταίο καιρό να αντιμετώπιζε προβλήματα και να αποπειράθηκε να τερματίσει με μία σφαίρα τη ζωή του. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive