Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ. ΜΑΦΙΟΖΟΙ "ΕΦΑΓΑΝ" ΜΕ 14 ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ


Δεκατέσσερις σφαίρες μέτρησαν οι αστυνομικοί στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο επιχειρηματίας, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς τα ξημερώματα στον Άλιμο. Το θύμα ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου...
στην περιοχή της Συγγρού και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, καθώς είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών το 2004, είχε καταδικαστεί και είχε αποφυλακιστεί το 2009.  Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή του Αλίμου ένα όχημα το οποίο ήταν μισοκαμένο και μέσα σε αυτό εντοπίστηκαν ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι, με τις αρχές να εικάζουν ότι μπορεί να είναι τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν για τη δολοφονία. 

1 σχόλιο:

  1. επιχειρηματίας ο νεκρός εεεεε;;;;;; από πότε ρε παιδιά επιχειρηματίας ο νονός της νύχτας και ο έμπορος ναρκωτικών;;ξεκαθάρισμα λογαριασμών ήταν μεταξύ τους!!! η μια μαφία έφαγε την άλλη μαφία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive