Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Στο Στόχαστρο & των Τούρκικων ΜΜΕ το»Veteranos.gr «…Yunan medyasından şehit polise hakaret

Yunan medyasından şehit polise hakaret
Yunan medyasından şehit polise hakaret
02 Ocak 2016 Cumartesi – 12:14. Στο στόχαστρο και των Τούρκικων ΜΜΕ  (αυτή τη φορά ήταν η VATAN )και όχι μόνο βρέθηκε  το site Veteranos.gr δείχνοντας ακόμη μια φορά οτι τους ενοχλούμε ..

Yunanistan’da Veteranos internet sitesi, PKK tarafından düzenlenen ve iki polisin şehit olduğu roketli eylemi «Türk polisine roketli mutlu yıllar» başlığıyla duyurdu.

Yunanistan’da ulusal güvenlik ve savunma üzerine haberlerin yayımlandığı Veteranos internet sitesi, PKK“nın önceki gün düzenlediği saldırı ile
Veteranos, yılbaşı gecesi güvenlik güçleri tarafından Şırnak’ın Cizre ilçesinde yapılan operasyonda, PKK militanlatının düzenlediği roketli saldırı sonucu bir özel harekat polisinin şehit düşmesini «Türk özel harekat polisine roketli mutlu yıllar» başlığıyla duyurdu.
Sitenin haberinde «Şırnak’ın Cizre ilçesinde düzenlenen operasyonda, PKK gerillalarının düzenlediği roketli saldırıda bir özel harekât polisi hayatını kaybederden 5’i de yaralandı. 14 Aralık’ta hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak, yollara döşenen el yapımı patlayıcıları etkisiz hâle getirmek ve bölgeyi PKK gerillalarından temizlemek amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağından sonra Cizre’de başlayan operasyonlar devam ediyor» ifadeleri yer aldı.
PKK militanları tarafından düzenlenen saldırıda olay yerinde şehit düşen bir polisin yanısıra yaralı olarak hastaneye kaldırılan beş polisten biri de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu
Στο στόχαστρο και των Τούρκικων ΜΜΕ  (αυτή τη φορά ήταν η VATAN )και όχι μόνο βρέθηκε  το site Veteranos.gr δείχνοντας ακόμη μια φορά οτι τους ενοχλούμε …Το άκρων άωτον της ανωμαλίας να μιλάνε οι Τούρκοι για προσβολή νεκρού !
Το να μιλάνε οι Τούρκοι για προσβολή νεκρού αυτοί που πατούσαν με τις ερπύστριες των Αρμάτων τους νεκρούς Καταδρομείς και τους Εθνοφρουρούς πάει πολύ !
Εμείς βέβαια δεν είμαστε απο τα παιδιά που θα πούμε σφάξε μου αγά μου να αγιάσω ! Δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε εδώ στη Σελίδα μας την κυβερνοεπίθεση που δεχθήκαμε  πρίν απο ένα μήνα περίπου !
Εφημερίδα «Βατάν» της 2 Ιαν 2015 Μετάφραση: Χαρ. Καραγκιοζούδης
 yunan-medyasindan-sehit-polise-hakaret-1926535
 
Προσβολή από τα Ελληνικά ΜΜΕ προς το νεκρό αστυνομικό
 
Στην Ελλάδα, η ιστοσελίδα «Βετεράνος», κυκλοφόρησε δημοσίευμα όπου υπάρχει ο τίτλος «Καλή χρονιά με ρουκέτες προς την Τουρκική αστυνομία», για την πραγματοποιηθείσα επίθεση με ρουκέτες εκ μέρους του ΡΚΚ, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο δυο αστυνομικών.
Η ιστοσελίδα «Βετεράνος» στην Ελλάδα δημοσιεύει ειδήσεις σχετικά με την εθνική ασφάλεια και την άμυνα, δημοσιεύει μια πληροφορία σκάνδαλο, σχετικά με την επίθεση του ΡΚΚ που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη μέρα.
Ο «Βετεράνος», δημοσιεύει την πληροφορία ότι τη βραδιά της πρωτοχρονιάς, κατά την πραγματοποίηση επιχειρήσεων εκ μέρους των δυνάμεων ασφαλείας στην επαρχία Τζίζρε του νομού Σίρνακ – και έχει το τίτλο «Ευτυχισμένη χρονιά με ρουκέτα προς την Τουρκική Αστυνομία Ειδικών Επιχειρήσεων»-, για την επίθεση που πραγματοποίησαν μαχητές του ΡΚΚ και που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο ενός αστυνομικού των Ειδικών Επιχειρήσεων.
Επίσης στην είδηση της ιστοσελίδας του «Βετεράνου», αναφέρονται τα παρακάτω: «Κατά την πραγματοποίηση επιχείρησης (από τις δυνάμεις ασφαλείας) στην επαρχία Τζίζρε του Σίρνακ, από επίθεση με ρουκέτα εκ μέρους των ανταρτών του ΡΚΚ, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός των ειδικών επιχειρήσεων και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν. Οι επιχειρήσεις αυτές άρχισαν και συνεχίζονται από τις 14 Δεκεμβρίου, μετά την κήρυξη απαγόρευσης της κυκλοφορίας, προκειμένου να κλείσουν τα ορύγματα, να απομακρυνθούν τα οδοφράγματα, να εκκαθαριστούν οι δρόμοι από τα αυτοσχέδια εκρηκτικά και να εκκαθαριστεί η περιοχή από τους αντάρτες του ΡΚΚ.
Από την επίθεση που έγινε εκ μέρους των ανταρτών του ΡΚΚ, ένας αστυνομικός έπεσε νεκρός στο σημείο του επεισοδίου και από τους πέντε τραυματίες, ο ένας που ήταν βαριά, παρά τις προσπάθειες στο νοσοκομείο, έχασε τη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive