Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΝΗΣΙ. Βροντερό ΟΧΙ από τους κατοίκους της Κω ενάντια στο κέντρο λαθρομεταναστών – Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ με συνθήματα και Εθνικό Ύμνο)

k1
ΕΛΑ, ΑΛΕΚΟΟΟΟΟ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ .... ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ; ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ!! “Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, κάτι που αποδεικνύει ότι οι αντιδράσεις για τη δημιουργία των hot spots δεν είναι μεμονωμένεςαπό 30-40 άτομα, όπως διαδίδουν τα συστημικά μέσα και η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ”.....

k2
Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Κω κατά της δημιουργίας κέντρου λαθρομεταναστών στο νησί. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις περίπου 3.000 Κώοι έδωσαν το ”παρών” φωνάζοντας “ΟΧΙ στη δημιουργία HOT SPOT στο νησί.”
k3
Οι συγκεντρωμένοι στο Δημαρχείο πολίτες συνέχισαν την πορεία τους προς το Α.Τ. Κω όπου και παρέμειναν για αρκετή ώρα ζητώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες κάτοικοι από τις κινητοποιήσεις των προηγούμενων ημερών.
k4k5Ακολουθούν βίντεο με τα συνθήματα και τον Εθνικό Ύμνο:



2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΧΟΛΙΣΤΗ.
    ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ
    ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.
    ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...
    ΚΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι λαθρομετανάστες πρέπει να συλλαμβάνονται όλοι. Μετά από έλεγχο και πιστοποίηση στοιχείων πραγματοποιείται αίτηση για άσυλο. Αν δεν υπάρχει λόγος για άσυλο απέλαση.
      Δεν μπορώ να μαζεύω τα σκουπίδια που διώχνουν οι Πακιστανοί, Αγφανοί και υπόλοιποι σαν εγκληματικά στοιχεία και να τα δέχομαι στην χώρα μου.
      Εέγχος, αφού είσαι λαθρομετανάστης, και μετά βλέπουμε.
      Δημοκρατικές διαδικασίες.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive