Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Νέα στοιχεία: Θα κρατούσαν ομήρους τον Πάνο Καλλίτση και την γυναίκα του

Νέα στοιχεία: Θα κρατούσαν ομήρους τον Πάνο Καλλίτση και την γυναίκα του
Ομήρους ήθελαν να κρατήσουν τον γνωστό κομμωτή Πάνο Καλλίτση και τη σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου, οι δύο παρ΄ολίγον δολοφόνοι, οι οποίοι έστησαν ενέδρα μέσα στο γκαράζ της κατοικίας τους στον περιφερειακό του Λυκαβηττού...
αναφέρει η "Εspresso". H εκτίμηση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει από το γεγονός ότι ο ένας από τους κακοποιούς, εκτός από πιστόλι, κρατούσε στο άλλο χέρι του ένα σχοινί! Το στοιχείο αυτό έδωσε στην κατάθεσή της η σύζυγος του τραυματισμένου make-up artist και επιβεβαίωσε ο ίδιος Πάνος Καλλίτσης στην πρώτη συζήτηση που είχε με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι έχουν αναλάβει την έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονικής απόπειρας το βράδυ του Σαββάτου. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που έχει δώσει το ζευγάρι, οι κακοποιοί τους είπαν ότι θα ανέβαιναν όλοι μαζί στο διαμέρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive