Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Πόσο θα επηρεάσει το θέμα των τηλεοπτικών αδειών τη Μουσική; Λίγα λόγια για προβληματισμό.


Αν και ο ιστοχώρος αυτός, έχει δημιουργηθεί για τραγούδια και μουσικές ειδήσεις, δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς σχετικά με το νέο νόμο για την  αδειοδότηση τωντηλεοπτικών σταθμών  πανελλαδικής εμβέλειας. Μπορεί κάποιος να ανταπαντήσει ότι έτσι κι αλλιώς το ραδιόφωνο λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο, αφού οι πανελλαδικές ραδιο – συχνότητες είναι περιορισμένες και οι περισσότεροι ραδιοφωνικοί σταθμοί είναι τοπικοί, άρα έτσι θα λειτουργεί και η νέα τηλεόραση.  Τα πράγματα όμως ανάμεσα στο τρόπο λειτουργίας του νέου καθεστώτος ανάμεσα σε τηλεόραση και ραδιόφωνο διαφέρουν λιγάκι, αν λάβουμε υπόψη μας... τα εξής: 

Διαδικτυακόραδιόφωνο web radio, διαδικτυακή τηλεόραση web tv, δορυφορική τηλεόραση,καλωδιακήτηλεόραση, τηλεοπτικοί δέκτες smart tv,YouTube, YouTube Red, κ.λ.π. Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι περισσότερες εταιρείες στις οποίες ανήκουν πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν θυγατρικές δισκογραφικές εταιρείες, τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια έχουν μουσικό πρόγραμμα, αλλά διοργανώνουν και πολλά μουσικά shows. Διαβάζοντας λοιπόν τα ανωτέρω, τίθεται αυτόματα το ρητορικό ερώτημα, τι υποκρύπτει ο νέος νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες; Ένα παράξενο φαινόμενο που συνέβη εδώ και 2 περίπου μήνες. Κάποιοι φίλοι, όταν επιχείρησαν να κάνουν αναβάθμιση στους καινούργιας τεχνολογίας τηλεοπτικούς δέκτες τους, smart tv, χάσανε τη λειτουργία YouTubΕπίσης θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, ότι στο εξωτερικό κυκλοφορούν φορητά ραδιόφωνα Wi-Fi, από τα οποία μπορείς να ακούς ιντερνετικούς σταθμούς στο δρόμο.  Αναρτήθηκε από 

1 σχόλιο:

  1. Φαντάσου να κλείσουν τα καναλια και να παρει αδεια ο σταθμός εδω πολυτεχνειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive