Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Σπάει την σιωπή της: Η Άντα Παπανδρέου μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον ΓΑΠ! " Εγώ δεν θα γίνω ...Μιμή"

Σπάει την σιωπή της: Η Άντα Παπανδρέου μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον ΓΑΠ!

Γιατί χωρίζουν Άντα–Γιώργος Παπανδρέου. 
Τι δηλώνει η Άντα;
Το σίριαλ του διαζυγίου για τον Γιώργο και την Άντα Παπανδρέου καλά κρατεί. Ο πρώην Πρωθυπουργός έχει φύγει από το σπίτι τους στο Καστρί εδώ και μερικούς μήνες, όπως αναφέρει...

 το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.
Το περασμένο καλοκαίρι, κι ενώ κυκλοφορούσαν ήδη οι φήμες περί χωρισμού, είδαν το φως της δημοσιότητας κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην πρωθυπουργό να έχει μια τρυφερή φιλία με τη δασκάλα πιλάτες, Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου. Ωστόσο, η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook δηλώνει παντρεμένη και σύμφωνα με όσα αναφέρει το «S», οι σχέσεις της με τον Γιώργο Παπανδρέου είναι αποκλειστικά επαγγελματικές.
Η Άντα Παπανδρέου όταν δέχθηκε πιέσεις από φιλικά της πρόσωπα να απευθυνθεί στη γυμνάστρια και να ζητήσει εξηγήσεις για όσα λέγονται, φέρεται να απάντησε σύμφωνα με το «S»: «Εγώ δεν είμαι Μιμή, για να εξευτελίζομαι δημοσίως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive