Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Αννίτας Πάνια; Οι φωτογραφίες που φουντώνουν τις φήμες!

Αλλού εσύ, αλλού εγώ… Οι τελευταίες εμφανίσεις τους, όπου ο ένας λείπει από το πλευρό του άλλου, έκαναν ξανά τα κουτσομπολιά για το γάμο τους να οργιάσουν. Τι συμβαίνει τελικά με την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα;...
Η παρουσιάστρια και ο μουσικός στα πέντε χρόνια του έγγαμου βίου τους και στα άλλα τόσα της σχέσης τους πάντα απέφευγαν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή και είναι ίσως το πιο low profile ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Όμως από το περασμένο καλοκαίρι έχει ξεκινήσει μια έντονη φημολογία που τους θέλει να χωρίζουν – και ειδικά τις τελευταίες μέρες τα σχόλια έχουν πάρει φωτιά. Αιτία οι solo έξοδοί τους που δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Η τελευταία ήταν στο “ΦΩΣ”, όπου η Αννίτα διασκέδασε υπό τους ήχους των τραγουδιών της Γλυκερίας, του Μανώλη Λιδάκη και του αγαπημένου της φίλου Μανώλη Κονταρού.
Η παρουσιάστρια δεν συνοδευόταν από τον σύζυγό της αλλά από τον συνεργάτη της στην εκπομπή “Parole” και καλό της φίλο Νίκο Σαμοΐλη, με τον οποίο είχε μια χαλαρή κουβέντα όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικό το youweekly.gr. Ο Καρβέλας από την πλευρά του εμφανίστηκε πριν από δύο εβδομάδες στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση στο “Hotel Ερμού”, όχι μόνος του αλλά αλλά παρέα με την πρώην σύντροφό του Χριστίνα Αναγνωστοπούλου με την οποία εξακολουθούν να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις (όπως και η Αννίτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive