Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Αυτή η πολιτικός είναι η φωνή του Ελληνισμού!

ellinismos

Κι όμως υπάρχουν ακόμη πολιτικοί που ζουν και πράττουν για το καλό της χώρας τους. Πρόκειται για μια μεγάλη προσπάθεια της Ευρωβουλευτού Ελένης Θεοχάρους που πραγματοποιεί μια σειρά συγκεντρώσεων σε Λάρνακα και Πάφο πρεσβεύοντας τον ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες προσπαθώντας πάντα για την ανασυγκρότηση της πατρίδας. Η κα Θεοχάρους ...


theoxar

κάνει συνεχώς αναρτήσεις στα ΜΜΕ αλλά και στα social media απευθύνοντας το εξής μήνυμα: «Ανταμώνουμε τους συμπολίτες μας, γινόμαστε ένα, γινόμαστε δυνατοί, γινόμαστε η δύναμη ενός Ανατρεπτικού Κοινωνικού Κινήματος για ριζοσπαστική ανασυγκρότηση της πατρίδας».
Το σύνθημα που περνάει στον κόσμο που επικοινωνεί είναι :«ομπρός βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Κύπρο».
Αυτά πρέπει να βλέπουν όλοι οι πολιτικοί, να συμμορφώνονται και να πράττουν ανάλογα.

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!

    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΓΕΛΙΟ ΒΓΑΖΕΙ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΑΣ "Αυτά πρέπει να βλέπουν όλοι οι πολιτικοί, να συμμορφώνονται και να πράττουν ανάλογα". ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ;;
    ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΟΞΕΦΤΙΛΙΣΤΑΝ!
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive