Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Έκτακτο! Κάτι περιμένουν οι ΗΠΑ! Έκλεισαν την πρεσβεία τους στην Πόλη


Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών οι ΗΠΑ ανέστειλαν προσωρινά τη λειτουργία του προξενείου τους στην Κωνσταντινούπολη, υπό το φόβο πιθανής απειλής! Το ίδιο το προξενείο εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει τα εξής:...
«Σε σχέση με ληφθείσες πληροφορίες σχετικά με μια πιθανή απειλή για την ασφάλεια του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη, το προξενείο θα λειτουργήσει για περιορισμένο διάστημα στις 9 Δεκεμβρίου 2015». Κανείς όμως μέχρι στιγμής δε φαίνεται να γνωρίζει ποια μπορεί να είναι η φύση αυτής της πιθανής απειλής. Πολλοί ισχυρίζονται πως είναι πιθανή κάποια επίθεση τζιχαντιστών σε αμερικανούς διπλωμάτες . Από την πλευρά τους οι Αμερικανοί διπλωματικοί υπάλληλοι του προξενείου στην Κωνσταντινούπολη δήλωσαν: « Συνιστούμε στους Αμερικανούς πολίτες να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης, να παραμένουν ενήμεροι για τοπικές εκδηλώσεις και να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης για την προσωπική τους ασφάλεια».
Αναμένονται νεότερες πληροφορίες για τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive