Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΕΤΑΞΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ: “ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!” (ΒΙΝΤΕΟ)

kasidiaris-iliasΟ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης,  μιλώντας στη Βουλή  πέταξε ένα έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα προς τα κυβερνητικά έδρανα -που αρνήθηκε να απαντήσει στα ντοκουμέντα της Χ.Α. για το λαθροπροσφυγικό- προκαλώντας την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών, Νίκου Ξυδάκη. Ακολούθησε ο κακος χαμός στη Βουλή. Δείτε το επεισόδιο και διαβάστε πως σχολίασε το περιστατικό η Χρυσή Αυγή στο επίσημο ιστολόγιο της. Δείτε το βίντεο>>

Δείτε πως σχολίασε η Χρυσή Αυγή το περιστατικό, στο επίσημο ιστολόγιο της:
Με μία δυναμική ομιλία κατά της προδοτικής πολιτικής Σύριζα-Ανέλ απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στα σχέδια αφελληνισμού της Πατρίδας μας. Ο προκλητικός υπουργός Μουζάλας αποχώρησε μόλις ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέβηκε στο βήμα για να μην ακούσει την σκληρή κριτική της Χρυσής Αυγής.
Στα κυριότερα σημεία της ομιλίας του ο εκπρόσωπός μας ανέφερε:
- ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
- Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΚΕΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ
- ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
Ο Ηλίας Κασιδιάρης επέδειξε τα κατάπτυστα έγγραφα που αποστέλλει ο διορισμένος υπουργός του Τσίπρα, κάθε φορά που αρνείται ΠΑΡΑΝΟΜΑ να απαντήσει στις επερωτήσεις της Χρυσής Αυγής.
Η καταγγελία αυτή πόνεσε τον συριζαίο Ξυδάκη, ο οποίος προκάλεσε τον συναγωνιστή Κασιδιάρη, για να λάβει την πρέπουσα απάντηση σε υψηλούς τόνους.
Η Χρυσή Αυγή θα κυριαρχήσει εναντίον όλων των ανθελληνικών δυνάμεων του πολιτικού συστήματος που απεργάζονται την καταστροφή της Πατρίδας μας.

1 σχόλιο:

  1. Γειά σου Λιάκο!...... Να ζήσεις χίλια χρόνια καί να τους ξεσκίσεις όλους!................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive