Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ. Αλεξιάδης: Μαζεύουμε αποδείξεις και για το 2015. Είπε σήμερα, ΑΥΡΙΟ βλέπουμε. ΒΙΝΤΕΟ

Για το 2015 συνεχίζουμε να μαζεύουμε αποδείξεις για να χτυπήσουμε τη φοροδιαφυγή, δήλωσε πριν από λίγο ο Τρύφων Αλεξιάδης. Μάλιστα κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι τον αδίκησαν γιατί, όπως ισχυρίζεται, ποτέ δεν μίλησε ούτε για αναδρομικό φόρο ούτε για αυξήσεις φόρων. Απόδειξη του αλαλούμ είναι οι νέες δηλώσεις Αλεξιάδη στον ΑΝΤ1 για τη συλλογή αποδείξεων. ''Δεν έχει κανένα νόημα η ιστορία για τις αποδείξεις. Για το 2015 συνεχίζουμε να μαζεύουμε αποδείξεις για να χτυπήσουμε τη φοροδιαφυγή. Από 1ης Ιανουαρίου 2016...
το αφορολόγητο θα συνδέεται με τις δαπάνες που γίνονται με πλαστικό χρήμα. Θα υπάρχουν και κίνητρα στους πολίτες για τη διάδοση του πλαστικού χρήματος''.

Αφού παραδέχτηκε πως υπάρχει νομικό κενό για τα μηχανάκια (POS) ώστε να επιβληθεί η χρησιμοποίησή τους από κάθε επαγγελματία, ο αναπληρωτής υπουργός προχώρησε σε επίθεση κατά των δημοσιογράφων.

''Έχω αδικηθεί, ποτέ δεν είπα για αναδρομικό φόρο του 2015 και δεν θα γίνει καμία αύξηση φορών για τα φετινά εισοδήματα. Έβγαλα διάψευση την επόμενη μέρα έπρεπε να κρυφτεί η διάψευση, και δεν έπαιξε όπως δεν έπαιξε και το αυτοκινούμενο σκάνερ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive