Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ. ΜΙΑ ΛΕΞΗ. ΑΡΠΑΧΤΗ !!

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ 2-12-15
    «ΒΟΜΒΑ» ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΕΦΟΡΙΕΣ – ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!! .....ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ....https://www.youtube.com/watch?v=oVCExTwweYo

    ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !
    Αρτέμης Σώρρας: Όλοι αυτοί οι λογαριασμοί είναι δικοί σας !!!
    Και βγάλαμε την εξής ρητή εντολή των Ελλήνων: Αύριο το πρωί – το λέω και από αυτό το βήμα και το έχω ξαναπεί – σταματάτε να πληρώνετε ο,τιδήποτε με τα χρήματα που ήδη αυτή τη στιγμή υπάρχουν, όπως τα ευρώ γιατί δεν έχουμε άλλα.

    Δεν ξαναπληρώνετε τίποτα. Τίποτα !! Ούτε τράπεζα, ούτε εισφορές ασφαλιστικές, ούτε ΦΠΑ, τίποτα. Θέλετε να πληρώνετε; Συμφωνούμε όλοι να μην ξαναπληρώσουμε; Το «ναι» θα είναι «ναι» για όλους. Δεν ξαναπληρώνουμε τίποτα, το καταλαβαίνετε;

    Εγώ αυτό λέω. Εσείς όμως επειδή έχετε λεφτά στους λογαριασμούς αυτούς, θα πρέπει αύριο το μήνυμα να μαζευτούμε στα γραφεία μας να οργανωθούμε. Πάτε στην τράπεζά σας με μία νομική φόρμα που θα είναι αύριο-μεθαύριο έτοιμη η οποία είναι πολύ καλά τοποθετημένη, με πολύ καλά συνταγματικούς νόμους και θα πάτε λοιπόν κύριοι στις τράπεζές σας όπου χρωστάτε στις κάρτες σας, στο δάνειό σας, στις εισφορές σας, στα τέλη κυκλοφορίας και θα καταθέσετε στην εφορία και θα είστε νόμιμοι και θα τους πείτε:

    Επειδή ως Έλληνας πολίτης που ανήκω στο Ελληνικό έθνος έχω τον λογαριασμό μου αυτό και είμαι συνδικαιούχος στον λογαριασμό μου αυτό αλλά και στα 600 δις το οποίο είναι Αμερικάνικο ομόλογο το οποίο έχει κατατεθεί υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, παρακαλώ σας εξουσιοδοτώ να παραλάβετε ό,τι σας χρωστάω έως τώρα αλλά και ό,τι χρέη αποκτήσω, από τους δικούς μου λογαριασμούς. Και θα είστε νόμιμοι στις πληρωμές σας διότι όπου δούνε λεφτά και λογαριασμό θα σας τα πάρουνε.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ..... http://alfeiospotamos.gr/?p=19029

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive