Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Ζωή και κότα για τη βασίλισσα της ομορφιάς

Μισθός (για έναν χρόνο), διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, υποτροφία στην Ακαδημία Κινηματογράφου, ρούχα και καλλυντικά ανάμεσα στα σούπερ δώρα της Μις Υφήλιος. Μαύρο δάκρυ έριξε η Μις Κολομβία μετά την ανάκληση του στέμματος της Μις Υφήλιος 2015 εξαιτίας του λάθους που έκανε ο παρουσιαστής της βραδιάς Στιβ Χάρβεϊ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ...

Η Αριάντνα Γκουτιέρες είχε κάθε λόγο να κλαίει, αφού όχι μόνο έχασε την ευκαιρία να χαρίσει στη χώρα της τον τίτλο για δεύτερη συνεχή χρονιά, αλλά μαζί με το στέμμα παρέδωσε στη Μις Φιλιππίνες Πία Αλόντζο Βούρτσμπαχ όλα τα δώρα και τα προνόμια που συνεπάγεται ο τίτλος της Μις Υφήλιος.

Η νικήτρια, εκτός από τη μεγάλη δημοσιότητα, λαμβάνει μισθό ενός χρόνου, ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη και τα έξοδα διαβίωσής της για την περίοδο της «βασιλείας» της. Επιπλέον, κερδίζει υποτροφία ενός έτους στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, όπου θα μπορέσει να ανακαλύψει και να αναπτύξει τυχόν ταλέντα της στον τομέα της υποκριτικής ή της σκηνοθεσίας και της παραγωγής. Για έναν ολόκληρο χρόνο θα απολαμβάνει περιποίηση μαλλιών από τα προϊόντα της σειράς CHI Haircare και περιποίηση επιδερμίδας από τα προϊόντα της Image Skincare.

Επισκέψεις
Η εταιρία υποδημάτων Chinese Laundry Shoes θα της χαρίσει μια ολόκληρη κολεξιόν, ενώ θα μπορεί να έχει απεριόριστο αριθμό μαγιό από την εταιρία Yamamay. Παράλληλα θα απολαμβάνει δωρεάν επισκέψεις στα κομμωτήρια John Barret Salon, στο γυμναστήριο Gravity Fitness του «Le Parker Meridien Hotel» και στο κέντρο δερματολογίας και αισθητικής της κορυφαίας δρος Σέριλ Θέλμαν - Κάρχερ. Συμβουλές διατροφής θα της παρέχει η διατροφολόγος Τάνια Ζάκερμπροτ, ενώ για το αστραφτερό της χαμόγελο θα φροντίζει ο οδοντίατρος δρ. Τζαν Λίνχαρτ.


Δεδομένου του τίτλου της, τίποτα σχετικό με την εμφάνισή της δεν πρέπει να μένει στην τύχη του. Το book της θα αναλάβει να εμπλουτίσει ο φωτογράφος μόδας Φαντίλ Μπερίσα, τη στιγμή που την επαγγελματική εκπροσώπησή της και τη στιλιστική επιμέλειά της θα αναλάβουν οι επαγγελματίες συνεργάτες του Miss Universe Organization. Οσο για τα ταξίδια της ανά τον κόσμο, αυτά θα καλύπτονται αποκλειστικά από τους σπόνσορες της διοργάνωσης, ενώ ο τίτλος τής εξασφαλίζει πρόσβαση σε διάφορα events της Νέας Υόρκης, όπως κάστινγκ, πρεμιέρες ταινιών, σόου του Μπρόντγουεϊ και πάρτι.

Με λίγα λόγια, η Μις Φιλιππίνες δεν θα πληρώσει από την τσέπη της ούτε ένα πακετάκι τσίχλες για τον επόμενο χρόνο. Το μόνο που υποχρεούται βάσει συμβολαίου να κάνει είναι να ταξιδεύει ανά τον κόσμο για να συμμετέχει σε φιλανθρωπικά πρότζεκτ και να εμφανίζεται σε τηλεοπτικά δίκτυα, events που διοργανώνουν οι σπόνσορες του θεσμού και μη κερδοσκοπικές διοργανώσεις για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε κοινωνικά ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive