Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Η βόμβα σκάει την Κυριακή καί συγκλονίζει….‏

14868858-3d-gente-hombre-persona-dibujando-una-bomba-Foto-de-archivo
Συντονιστείτε….. Την Κυριακή πιστή στο ραντεβού της ,ή ηρωϊκή υπάλληλος της Γ.Γ.Αθλητισμού Θεοδωροβία Πλακά, βασιζόμενη σε έγγραφη απάντηση πού έχει στα χέρια της μετά από καταγγελία της, αλλά και σε έγκυρες πληροφορίες πού της δόθηκαν από έντιμους κρατικούς λειτουργούς (ευτυχώς υπάρχουν ακόμα) αποκαλύπτει τούς πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες πού αθώωσαν...
δύο οικονομικές εκκαθαρίστριες της Γ.Γ.Αθλητισμού μετά από 7 πειθαρχικά παραπτώματα σε πόρισμα των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης και ταυτόχρονα κάλυψαν 22 οικονομικούς υπολόγους, οι οποίοι παραβαίνοντας τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα δεν παρείχαν οικονομικά στοιχεία στούς ελεγκτές….

Διαβάστε εδώ ……να θυμηθείτε τί είχε γράψει προ ημερών…..

Εκ της διαχείρισης της «Τρικλοποδιάς».

1 σχόλιο:

  1. ναι,ναι,ναι!!! ευτυχώς που την είχε στηρίξει....... το αρχιλαμόγιο, ο παπατζής,ο παραμυθάς, ο αρχικωλοτούμπας , ο πολιτικός απατεώνας, Καρατζαφέρης!!!!την δούλευε κανονικότατα, όπως δούλευε και τον ελληνικό λαό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive