Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ - Αυτά είναι τα 8 πιο επικά σαρδάμ του 2015 !

gap papia
Ήρθε η ώρα να γελάσουμε λίγο. Συνήθως οι καλικάντζαροι εμφανίζονται κατά το δωδεκαήμερο 25 Δεκεμβρίου – 6 Ιανουαρίου για να πειράξουν τους ανθρώπους αλλά όπως φαίνεται και καθ’ όλη τη χρονιά του 2015 όλο και κάποια «δαιμόνια» είχαν όρεξη για «σκανταλιές». Έτσι, «ανακάτεψαν» τη γλώσσα και τα λόγια παρουσιαστών και πολιτικών και λεκτικές γκάφες και σαρδάμ τους μας χάρισαν γέλιο....

1) Γιώργος Παπαδάκης: «χθες ο Άκης Τσοχατζόπουλος κάλεσε όσους ήταν στο ΙΚΕΑ…εεε στο ΚΗΣΕΑ».
2) Γιώργος Παπανδρέου: «ένας λόγος που χαίρομαι που είμαι εδώ είναι για να πιπωθούν…»
3) Κυριακος Μητσοτάκης: «η Νέα Δημοκρατία εφόσον κερδίσει τις εκλογές μπορεί να συζητήσει με τους Εβραίους… εεε τους Ευρωπαίους»
4) Κατερίνα Ζαρίφη: «να υπενθυμίσω ότι κάναμε ολόκληρο θέμα για τον ψουρουντοφεκά…εεε ψαραντοφεκά».
5) Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έχεις ποτέ προδοθεί σε φαλλικό επίπεδο…εεε φιλικό επίπεδο;»
6) Ζωή Κωνσταντοπούλου: «οφείλετε να γνωρίζετε και τώρα μιλώ ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ως πρόεδρος της… Χρυσής Αυγής…» και αμέσως διόρθωσε «ως πρόεδρος της Βουλής».
7) Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Δεν τα ξέρω αυτά τα διαδικαστικά. Εγώ ασχολούμαι με τη διαπραγμάτευση. Και Ζωής θέλοντος…» αντί «Θεού θέλοντος».
8) Τάσος Κουράκης προς μαθητές στη Βουλή: «Η Ζωή εεε η Βουλή σας καλωσορίζει».
Και να θυμάσαι τα «αερικά» και τα «ξωτικά» των ημερών μπορεί να είναι κακά και πονηρά όμως δεν μπορούν να κάνουν κακό στους ανθρώπους μόνο να τους πειράξουν και να τους ενοχλήσουν αφοί είναι χαζά και ευκολόπιστα για αυτό και από παλιά οι άνθρωποι τα περιπαίζουν και τα αποκαλούν «σταχτιάδες» και «κατρούληδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive