Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! Ο ΟΗΕ ανακήρυξε και επίσημα την έναρξη του …3ου Παγκοσμίου Πολέμου!



Είμαστε στο κατώφλι ενός 3ου Παγκοσμίου Πολέμου; Για πολλούς ερευνητές και αναλυτές αυτό δεν είναι κάτι νέο, αφού αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι όχι μόνο είμαστε στις αρχές του, άλλα αυτός ο πόλεμος ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα έρχεται να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Με πιο σκεπτικό όμως;....
Μια συμμαχία χωρών αυτή την στιγμή που περιλαμβάνει: τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Ιράν το Ιράκ, έχουν από συμφωνήσει για την καταστροφή του ISIS μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε Γαλλία και Λίβανο.
Σύμφωνα λοιπόν με τα Συμβούλια Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ο πόλεμος που περιλαμβάνει πέντε ή περισσότερες χώρες, θεωρείται Παγκόσμιος Πόλεμος, όπως μεταδίδει και η mirrowdaily.com.
Και αυτή είναι η αρχή. Μόλις τις τελευταίες μέρες μπήκε και η Βρετανία στη μάχη κατά του ISIS. Μην ξεχνάμε βεβαίως και την Συρία. Από την άλλη ο πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι το ISIS θα πραγματοποιήσει και άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις σε μεγάλες πρωτεύουσες και δεν θα σταματήσει μέχρι τουλάχιστον ο Ανώτατος Διοικητής του ISIS, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, να πεθάνει η να παραδοθεί.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα είχε δηλώσει ότι αυτή η δύναμη (ISIS) είναι «το πρόσωπο του κακού» και μετάνιωσε ότι δεν ενήργησε αρκετά γρήγορα για να τους νικήσει, ακριβώς μετά την επίθεση στο Παρίσι.
Μετά και το περιστατικό με την κατάρριψη του Ρωσικού μαχητικού από τα Τουρκικά, βλέπουμε ο «πόλεμος» να διευρύνεται με δυσοίωνες προβλέψεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive