Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Veerender Jubbal - Πώς ένας ...Ινδός από τον Καναδά, παρουσιάζεται ως τρομοκράτης στο Παρίσι


Βρήκε τον μπελά του ο Σιχ (οπαδός ενός Ινδικού δόγματος) Veerender Jubbal. Κάποιοι μανιακοί των κλικς, βρήκαν μια παλιά φωτογραφία του και την πλάσαραν ως την "πρώτη φωτογραφία ενός εκ των ισλαμιστών δραστών στο Παρίσι".Ο άνθρωπος βέβαια είναι Ινδός και Σιχ, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τα ανυπόληπτα ΜΜΕ να διαδίδουν την "είδηση"...
Για παράδειγμα, ο "έγκυρος" ΦΙΛΑΘΛΟΣ, που διαφημίζεται όλη μέρα στον Real, για την ...εγκυρότητά του, δεν πήρε χαμπάρι τη διεθνή κατακραυγή, για τη στοχοποίηση ενός ανθρώπου, που δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στην Ευρώπη.

Αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση και η Ένωση των Σιχ, αλλά ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ κι άλλα τρομποσάιτ απ΄αυτά που δημοσιεύουν γελοίες μούφες για τα κλικς,  χαμπάρι !!! Στοχοποιούν τον άνθρωπο κι όταν η "είδηση" αποδεικνύεται "μούφα", δεν αποκαθιστούν την αλήθεια !
http://www.filathlos.gr/component/k2/item/160490-prwti-fwtografia-islamistwn-drastwn-parisi
την είδηση φαίνεται ότι διέδωσε πρώτο, ποιό άλλο; το defencenet.


το twitter του άτυχου Jubbal
https://twitter.com/veeren_jubbal
H ανακοίνωση της "Συμμαχίας Σιχ"

http://makpress.blogspot.com/2015/11/veerender-jubbal.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive