Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Πεδίο μάχης η Λεωφόρος - Μάχες σώμα με σώμα με τα ΜΑΤ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πεδίο μάχης η Λεωφόρος - Μάχες σώμα με σώμα με τα ΜΑΤ
Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η Λεωφόρος αφού οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αντέδρασαν αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του Ανδρέα Παππά για την ματαίωση του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού άναψαν καπνογόνα ενώ τα ΜΑΤ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και παρατάχθηκαν...
μπροστά από τη Θύρα 13 αλλά και απέναντι από τα επίσημα του Απόστολος Νικολαΐδης. Οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν ανάψει φωτιές στο γήπεδο και υπάρχουν μάχες σώμα με σώμα με τους αστυνομικούς.Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έσπασαν την πόρτα της Θύρας 13 και έκαναν ντου ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ έχουν κάνει χρήση χημικών. Το γήπεδο μοιάζει με κρανίου τόπος αφού έχουν ξηλωθεί όλες οι διαφημιστικές πινακίδες.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι αμπαρωμένοι στα αποδυτήρια και αυτοί του Παναθηναίκού αποχώρησαν με ασφάλεια!
Πόλεμος στη Λεωφόρο
Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκαν διαβουλεύσεις στα αποδυτήρια για το ενδεχόμενο να μη γίνει το παιχνίδι. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έχει ενημερωθεί για τα όσα συμβαίνουν στη Λεωφόρο και σύμφωνα με το περιβάλλον του είπε ότι την απόφαση για την έναρξη ή όχι του αγώνα θα τη λάβει ο διαιτητής. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι το παιχνίδι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού θα ξεκινήσει κανονικά. Ωστόσο, με νέα απόφαση αναβάλλεται.
Το χρονικό της ακύρωρης του ντέρμπι
Με το... αριστερό ξεκίνησε το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Περίπου δύο ώρες πριν την σέντρα του αγώνα υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και των δυνάμεων της Αστυνομίας στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Όλα ξεκίνησαν πίσω από το πέταλο της Θύρας 13 στην προέκταση της Τσόχα και της οδού Παναθηναϊκού όταν οι οπαδοί του τριφυλλιού αντέδρασαν στις εντολές της αστυνομίας να μπουν ανά τμήματα στη Θύρα του γηπέδου.

Τα αίματα άναψαν με τους αστυνομικούς να ρίχνουν δακρυγόνα και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να απαντούν με πέτρες, σίδερα και ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Ο κλεφτοπόλεμος των οπαδών των πράσινων με τις δυνάμεις των ΜΑΤ συνεχίζεται, ενώ την ίδια ώρα έφτασαν οι αποστολές των δύο μονομάχων στο γήπεδο και κατά την καθιερωμένη της βόλτα στον αγωνιστικό χώρο μια φωτοβολίδα πέτυχε τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον! Επίσης, ένας αστυνομικός, που χτυπήθηκε με καπνογόνο έξω από τη Θύρα 12 είναι πολύ σοβαρά. Αμέσως, έφυγε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για το νοσοκομείο!
Οριστική απόφαση Παππά
Ο Ανδρέας Παππάς μετά από συσκέψεις επί συσκέψεων στη Λεωφόρο, αποφάσισε να μη διεξαχθεί το παιχνίδι.
Μετά από 40 λεπτά καθυστέρησης ο Ανδρέας Παππάς πήρε την απόφαση, για λόγους ασφαλείας μετά από όσα προηγήθηκαν στη Λεωφόρο (ρίψη φωτοβολίδων και επεισόδια), να μην γίνει το παιχνίδι.
Πλέον αναμένεται να συνταχθεί το φύλλο αγώνα, προκειμένου να καταγραφεί το σκεπτικό του ρέφερι της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive