Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ - επι τέλους- ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΦΙΛΗΣ ή ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας: Συγνώμη ή παραίτηση από Φίλη
Να ζητήσει συγγνώμη από τον Ποντιακό Ελληνισμό για τις δηλώσεις του αναφορικά με τη γενοκτονία των Ποντίων καλεί τον Νίκο Φίλη ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, κ. Χρήστος Τοπαλίδης. «Δεν μπορεί ένας υπουργός...
να πηγαίνει κόντρα σε ένα νόμο του κράτους. Ή να ζητήσει συγγνώμη ή να αποπεμφθεί», σημείωσε ο κ. Τοπαλίδης ζητώντας από την κυβέρνηση να λάβει αποστάσεις από τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας. Ο κ. Τοπαλίδης αποκάλυψε πως ο ίδιος έχει γίνει αποδέκτης της έντονης οργής εκατοντάδων Ποντίων από τις επίμαχες δηλώσεις. Τέλος, τόνισε πως η ομοσπονδία εξετάζει το ενδεχόμενο να στραφεί νομικά εναντίον του υπουργού Παιδείας-πέρα από τις δυναμικές κινητοποιήσεις που προανήγγειλε ο κ. Τοπαλίδης-λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αντίστοιχη επιχειρηματολογία με του κ. Φίλη για το θέμα της γενοκτονίας συναντούμε δυστυχώς μόνο στους γκρίζους λύκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive